To je to što me zanima!

Kod Vukovara pronašli ostatke petero žrtava Domovinskog rata

Država putem Ministarstva hrvatskih branitelja još uvijek traga za 1853 osobe iz Domovinskoga rata, od kojih je njih 520 s područja Vukovarsko-srijemske županije
Vidi originalni članak

Posmrtni ostatci najmanje pet osoba, koji prema preliminarnim nalazima potječu iz Domovinskog rata, pronađeni su u četvrtak na području Bobote u Vukovarsko-srijemskoj županiji, u okviru potrage za nestalim osobama tijekom rata.

TUŽNA OBLJETNICA 'Za svog nestalog djeda u koloni hodaju i moja djeca. Meni je prošlo 30 godina u tugovanju'

Iz Ministarstva hrvatskih branitelja priopćili su da su posmrtni ostatci pronađeni terenskim istraživanjem na području Bobote kod Vukovara, pa su organizirali ekshumaciju i daljnje pretraživanje lokacije koje je u tijeku, a provodi se u suradnji s drugim nadležnim tijelima.

30 GODINA BEZ NAJMILIJIH Nestali samo traže malo zemlje, križ i nekoliko slova na kamenu

Pronađeni posmrtni ostaci bit će prevezeni na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu radi daljnje obrade i identifikacije. S utvrđenim nalazima pravodobno će biti upoznate obitelji nestalih osoba, najavljuju iz Ministarstva.

VIDEO: TUGA, PATNJA I SJEĆANJA Branio Vukovar i nestao nakon pada grada: 'Tražim sina dulje nego što je on uopće živio...'

Napominju kako država putem Ministarstva hrvatskih branitelja još uvijek traga za 1853 osobe iz Domovinskoga rata, od kojih je njih 520 s područja Vukovarsko-srijemske županije.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nokia5 25.11.2021.

    Iz vukovara sam a nisam cuo za ovu vest. Gde su nasli tela?

  • 25.11.2021.

    Koliko je ljudi zaposleno u tom ministrastvu ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare