To je to što me zanima!

Krimi-sestre koje su uhitili u čarapama su šokirane: Kakva droga? Ne znamo ništa o tome

Tužiteljstvo je predložilo da se sestrama odredi istražni zatvor u trajanju od 30 dana
Vidi originalni članak

Dvije slovenske državljanke V. H. (29) i B. H. (24) jučer je uhitila policija nakon što su u njihovom autu u Beogradu pronašli 48 paketa s ukupno 30 kilograma marihuane. One su na ispitivanju izjavile da droga nije njihova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako saznaje srpski Kurir, žene su rođene sestre porijeklom s Kosova, a u srijedu su privedene u Više tužiteljstvo u Beogradu gdje su iznijele kratku obranu u kojoj su negirale da su švercale drogu.

- V. H. i B. H. su saslušane, one su izjavile da nisu znale da je u automobilu bilo kakva droga. Rekle su i da su u šoku i da će detaljniju obranu iznijeti naknadno - potvrdio je za Kurir branitelj uhićenih sestara, odvjetnik Dalibor Katančević.

NAŠLI IM DROGU Pogledajte snimku: U Beogradu zaustavili dvije Slovenke. Imale su tajni pretinac u gepeku

Tužiteljstvo je predložilo da se sestrama odredi istražni zatvor u trajanju od 30 dana.

Podsjetimo, one su uhićene na autocesti u Beogradu, a sumnja se da su drogu prevozile s Kosova u Zapadnu Europu, točnije u Sloveniju gdje žive.

- Provjerava se da li su uhićene djevojke znale što prevoze u automobilu, odnosno jesu li one samo kurir ili su ozbiljnije u ovom 'poslu' - kaže izvor iz istrage te podsjeća da su uhapšene državljanke Slovenije u trenutku uhićenja bile same u automobilu 'Seat'.

U RADNIČKOJ ULICI Razbojništvo u banci u Zagrebu: Muškarac za prijetio vatrenim oružjem, policija ga je uhitila

Za volanom je bila starija sestra, V. H. dok je mlađa bila na mjestu suvozača.

- Naoružani specijalci s fantomkama izvukli su dvije djevojke iz auta, naredili im da se okrenu ka automobilu i da dignu ruke uvis. One se nisu opirale, iako se vidjelo da nisu očekivale da će doći do uhićenja. Koliko su bile opuštene tijekom svog puta govori i to da je B. H. sa mjesta suvozača izvedena bosa, u čarapama, jer se prethodno izula kako bi uživala u vožnji podignutih nogu.

Droga je inače pronađena u tajnom pretincu u gepeku.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 14.02.2023.

    ako je auto njihovo onda bi i droga trebala biti njihova ... a možda im je i podmetnuta što nije nemoguče ... odvezeš auto na popravku i mehaničari ti mogu ubaciti što hoće ... baš češ ti auto poslije pregledati ... i tako ...

  • dijananvk 10.02.2023.

    Pa nisu vam to slovenke več albanke. Haloooo

  • Jopazg 08.02.2023.

    Pa kod nas je jedan decko rekao da je cuvao drogu za Tom Forda i proslo mu je. Ne znam zasto unaprijed optuzujete cure da je njihova😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare