To je to što me zanima!

Krvi je bilo posvuda: Skupa su pili, a onda ga je izbo nožem

Dvojac je u kafić došao iza sedam sati. Počeli su naručivati runde piva. Vrlo brzo je napetost među njima prerasla u svađu. Napadač je izvadio nož i zabio ga nekoliko puta u žrtvu
Vidi originalni članak

U krvavom obračunu u središtu Splita, ispred kafića u Manđerovoj ulici, teško je ozlijeđen 30-godišnjak, a njegov napadač je odmah uhićen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvojac je u kafić došao iza sedam sati, navodno su prethodno zajedno noćarili. U kafiću su počeli naručivati runde piva. Vrlo brzo je napetost među njima prerasla u svađu, a oko osam sati sve je eskaliralo te preraslo i u fizički obračun. Napadač je izvadio nož ubovši žrtvu u područje abdomena i prstišta.

Kako doznajemo, riječ je o više ubodnih rana. Navodno mu je nož zarezao i bedrenu arteriju. Izgubio je puno krvi, a tragovi po pločniku bili su posvuda, u krugu od 20-ak četvornih metara. Nakon što je pokušao ubiti 30-godišnjaka, uhićeni muškarac počeo je bježati prema središtu grada. Trčao je tako kroz grad obliven krvlju nekih 15-ak minuta uspjevši stići do otprilike jedan kilometar udaljene Radunice, no policija ga je tamo sustigla i uhitila.

Tijekom jutra pokrenuta je kriminalistička istraga koja će otkriti zbog čega je došlo do sukoba. Kako doznajemo, napadač u sukobu nije ozljeđen.

Na mjestu zločina okupili su se brojni susjedi i znatiželjnici, no nitko nije bio previše razgovorljiv.

- Ne znam koji su, nisam ih prije viđao - kazao nam je jedan od gostiju kafića u kojem se uglavnom okupljaju stalni gosti, mahom stanari okolnih zgrada. Mnogi od njih su se tek ustali i spremali se za posao. Nisu ništa čuli, tvrde, a da se nešto događa shvatili su tek čuvši policijske sirene.

Policija je na nekoliko sati blokirala ulicu zbog očevida, a pozvani su i vatrogasci koji su potom šmrkovima desetak minuta ispirali ulicu.

Ozlijeđeni muškarac prebačen je hitno u bolnicu gdje je završio na operaciji. Posljednja informacija o njegovu zdravstvenom stanju jest da da ima teške tjelesne ozljede no da je stabiliziran i smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja KBC-a Split.

O svemu je obavješteno i Županijsko državno odvjetništvo koje je preuzelo slučaj.   

Idi na 24sata

Komentari 66

  • SAINT 08.11.2016.

    nulaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • Di-noAlić 08.11.2016.

    Nema posla,šta drugo piti i kockati .....

  • Blue sea 08.11.2016.

    Kada je kod nas lijepo, zato se i događaju ovakve stvari. Lova kaplje, a narod se šeta po šetnicama, sjede i piju po kafićima i restoranima. Uskoro će i iz Rafinerije Sisak izaći još koja tisuća šetača, a i gradonačelnica je lijepo uredila šetnicu sa solarnim klupama. Kad se ima, može se onda lumpovati i po birtijama. :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare