To je to što me zanima!

Kujundžić: Tko bude pobjednik izbora, vodit će HDZ u pobjedu

U životu, a posebice kad se jave poteškoće treba razgovarati i ne reagirati ishitreno. Tako smo i sinoć razgovarali, analizirali što je propušteno, što bi trebalo biti drugačije, rekao je Kujundžić
Vidi originalni članak

Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je u srijedu kako na sinoćnjoj sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a nije bilo povišenih tonova, već se se razgovaralo o tome što je propušteno na predsjedničkim izborima i što treba biti drugačije na parlamentarnima.

- Inače u životu, a posebice kad se jave poteškoće treba razgovarati i ne reagirati ishitreno. Tako smo i sinoć razgovarali, analizirali što je propušteno, što bi trebalo biti drugačije u izbornim procesima koji su u ovoj godini - rekao je Kujundžić uoči sjednice užeg kabineta Vlade.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neovisno o rezultatu ovih izbora, na parlamentarnim izborima HDZ će biti ustrojen tako da će Hrvati prepoznati kako je dugotrajno rješenje u opciji koja se zove HDZ i mi ćemo dobiti sljedeće parlamentarne izbore - ustvrdio je.

Na pitanje hoće li to biti pobjeda s Plenkovićem na čelu odgovorio je: "Samo ime kaže - Hrvatska demokratska zajednica, demokratska znači da slijede izbori pa tko bude pobjednik taj će voditi HDZ".

DIJANE ZADRAVEC Kujundžić je odgodio sjednicu o smjeni liječnice iz Vinogradske

Osvrnuo se i na iseljavanje iz krajeva gdje je dosad uvijek pobjeđivao HDZ rekavši kako to nije proces koji je krenuo zadnju godinu dana ili pet godina već se iz njih uvijek iseljavalo.

- Ti razmjeri sada nisu veći, ali treba ih smanjivati a ne povećavati. Zadnju godinu dana imamo nešto manje iseljavanje no to ni u kom slučaju nije samo po sebi dovoljno, treba raditi dugoročan plan - kaže.

Što se tiče odnosa novoizrabranog predsjednika Zorana Milanovića i predsjednika Vlade Andreja Plenkovića Kujundžić misli da će njihova suradnja biti dobra.

ZAVRŠIO DUGI SASTANAK HDZ-A Plenković:  'Ja se ne osjećam odgovornim za Kolindin poraz'

- Mislim da će suradnja biti dobra. Radi se o dvojici karijernih političara koji razumiju što je vlada, predsjednik, država, a nadasve što su interesi države i nacije - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 08.01.2020.

    bosanski inistar iz hdz-a brani doktoricu iz hdz-a koja treba odgovarat za povredu pravilnika o radu? Protekcija stranačke kolegice najgore vrste! I onda se čude da gube izbore! Kriv je crni labud i Hrvati sa Domovnicom koje ste potjerali u stampedo od gladi i neimaštine! Bravo!

  • x00x 08.01.2020.

    sad krece grabez oko ranjenika

  • vidum 08.01.2020.

    Nadam se da će pobjednik odvesti tu zločinačku organizaciju u ropotarnicu povijesti, kako bi narod konačno bio pobjednik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare