To je to što me zanima!

Kupio je amfetamin putem Darkneta pa su ga uhitili nakon što je u pošti preuzeo pošiljku

Marko P. (28) drogu je naručio iz SR Njemačke. Pretragom njegova stana policija je pronašla i halucinogene gljive. Optužen je za dilanje droge
Vidi originalni članak

Marko P.  (28) optužen je da je 8. lipnja 2021., u Zagrebu, u nakani daljnje preprodaje droge na ilegalnom narko tržištu u pošti preuzeo pismovnu pošiljku u kojoj se nalazilo 154,59 grama amfetamina. 

SMRTONOSNI FENTANIL Ubojitu drogu kupe preko 'dark weba', na adresu stiže poštom

Drogu je, tvrdi ODO Zagreb u optužnici podignutoj na Općinskom kaznenom sudu,  nabavljao putem Darkneta iz Savezne Republike Njemačke. Istog dana policija je pretražujući stan koji je koristio pronašla i 2,06 grama halucinogenih gljiva ( sadrže psilocibin kao djelatni sastojak) te digitalnu vagu s tragovima amfetamina, kokaina, MDMA i tetrahidronakinola.

ISTRAGA U RIJECI Naručili drogu preko interneta: Zaplijenili im LSD, ecstasyje...

Marko P. branio se šutnjom. Amfetamin je putem Darkweba naručio i Šime Š. (31) s Ugljana. 

Preko aplikacije Obrot pristupio je stranici DarkMarket gdje je za kriptovalutu Bitcoin u vrijednosti 400 dolara od dilera naziva Sankhare, kupio 265 grama amfetamina. Paketić sa speedom nije doputovao na njegovu kućnu adresu već je 6. svibnja stopiran na aerodromu Bierset u belgijskom Liegeu. Tamošnji istražitelji su, objavio je Jutarnji  list, potom kontaktirali hrvatske pa je na Šiminu adresu, s obzirom da je drogu kupio koristeći svoj mobitel, pristigla policija.

Istraga je okončana podizanjem optužnice na zadarskom sudu. Šimi Š. optužen je zbog pokušaja neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • CastingCrouch 02.11.2021.

    jesu mu naplatili carinu?

  • ludaluda 02.11.2021.

    ahahhahahahahshah,hahahahahhs,smijem se,ahahhahaha

  • Pravednik7 02.11.2021.

    Dobro da nije iz DDR Njemačke kupio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare