To je to što me zanima!

Kvadrat stana u Zagrebu ide i za 8.000 eura. Agent za nekretnine: 'Cijene nisu realne'

Događa se to da prodavatelji starijih nekretnina izjednačuju cijene svojih stanova s cijenama novogradnje jer računaju kako je novogradnja rasprodana te da kupcima ne preostaje ništa drugo, nego platiti više od realne vrijednosti-kaže Rastovac.
Vidi originalni članak

Promet prodaje nekretnina u odnosu na prošlu godinu u Hrvatskoj je porastao za 9%, a cijene su, u odnosu na 2020. godinu, narasle za 9 do 11%. Najviši rast cijena zabilježen je u Zagrebu, a cijene se, zbog velike potražnje, manjka novogradnje i potresa, penju i do 8 tisuća eura po kvadratnom metru. Prosječna cijena je oko 2200 do 2300 eura, a ona varira ovisno o mikrolokaciji, godini izgradnje i drugim faktorima. Uz sad već klasične probleme manjka radne snage, materijala, došla je i još jedna runda APN-a te dodatno pogurala tržište u nove cjenovne visine– ističe za 24sata Sanjin Rastovac, agent za nekretnine iz agencije Sky Nekretnine. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • gdejepecat 18.05.2022.

    Čitam baš jutros, Voltino, izgradnja 1975., 2450 eura kvadrat. Pa to stvarno više nije normalno šta si ljudi umišljaju, a još je upitnije mentalno zdravlje onih koji kupuju po toj cijeni.

  • Marko33 17.05.2022.

    Poskupjeli s materijalom za nekretninu koja je davnih dana završena. Jeb si mater sa tom cifrom,jer i da hoću kupiti stan,nemam s čime zadovoljiti iti jedan uvijet. Kradete,lažete i varate da ne vjeruje ni sam dragi Bog.🤦

Komentiraj...
Vidi sve komentare