To je to što me zanima!

Lavrov: 'Zelenski ima židovske krvi u sebi. Isto je imao i Hitler'

Bio je to odgovor na pitanje voditelja o tome kako Vladimir Putin namjerava provesti denacifikaciju u Ukrajini ako sam predsjednik Volodimir Zelenski ima židovske krvi
Vidi originalni članak

Pa što ako je Zelenski židov? To neće poništiti nacističke elemente u Ukrajini. Jednako tako je i Hitler imao židovske krvi u sebi, rekao je ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov za talijansku televiziju Zona Bianca.

Bio je to odgovor na pitanje voditelja o tome kako Vladimir Putin namjerava provesti denacifikaciju u Ukrajini ako sam predsjednik Volodimir Zelenski ima židovske krvi.

RAT U UKRAJINI Kijev: 'Otkrili smo ruske špijune u ukrajinskom vojnom stožeru'

- Zelenski može zagovarati mir ako prestane davati zapovijedi svojim nacističkim snagama koje graniče s kriminalom - dodao je Lavrov.

Lavrovovi komentari došli su nakon što se Zelenski sastao s Predsjednicom američkog Predstavničkog doma Nancy Pelosi u Kijevu. Zelenski je taj sastanak prozvao od velikog značaja u ova krizna vremena.

>>Uživo događanja iz Ukrajine pratite ovdje

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Miške 03.05.2022.

    Lavrov je rekao istinu o Schickelgruberu.

  • max2017 02.05.2022.

    Putin ima očito Luciferove krvi i korjene i trpimo ga u ime pravoslavlja.........

  • jabuka5 02.05.2022.

    ali Zelenko je heroj i brani se od napadača i otimača ......i neka mu Bog pomogne da se i obrani , i molitve cijelog svijeta .........umukli su krici , ali nisu duše .......???

Komentiraj...
Vidi sve komentare