To je to što me zanima!

Lažna vijest o Capakovom sinu širi se društvenim mrežama: 'To je netočno, nismo to objavili'

Jutarnji list napominje kako je njihovom članku "uređen" naslov i Facebook status, a za ilustraciju se koristila fotografija koju su objavili uz tekst o djevojčici koja je u BiH preminula nakon rutinske operacije
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama širi se lažna vijest u kojoj piše kako je sin ravnatelja HZJZ-a Krunoslava Capaka završio u bolnici nakon cijepljenja. 

Iz Jutarnjeg lista, koji je navodno objavio tu vijest, poručuju kako se društvenim mrežama širi screenshot "uređene" vijesti koju su objavili 14. studenog. Naime, originalnom članku je netko promijenio naslov i sve još "dotjerao" Facebook statusom u kojem piše: "Više informacija bit će dostupno u jutarnjim satima, izjavio je dr. Lukšić iz KB Dubrava."

RASPRAVA O COVID POTVRDAMA Capak: Među testiranima bilo je oko 1300 zaraženih. Šprem: Nisu svi osigurali testiranje

Za ilustraciju je, napominju, iskorišteno vozilo Hitne pomoći iz Sarajeva. To je fotografija koju su objavili uz tekst naslova 'Velika tuga u BiH: Dvogodišnja curica umrla nakon rutinskog zahvata na očnom kapku u privatnoj klinici'.

Napominju još jednom kako nikada nisu objavili ovu vijest te da je ona u potpunosti netočna. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • -Loni- 17.11.2021.

    Vjerujem da je vijest lazna ali i isto tako da netko ima poruku za Kruneka. 😁

  • nika3_1 17.11.2021.

    Fuchs predlaže da cijepljeni 1. dozom dobiju odmah covid potvrdu, nije šala bio je ozbiljan. Zašto bi onda ova vijest o Capakovom sinu bila laž?

  • ante-portas 17.11.2021.

    Zasto antivakseri vole lagati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare