To je to što me zanima!

Lesar na Facebooku: Ako vidite Grčića, pošaljite ga u Sabor

U Saboru se raspravlja o Zakonu o regionalnom razvoju, kojeg oporba smatra promašajem, a srdačno ga je branio Grčić. No on se odjednom izgubio iz sabornice
Vidi originalni članak

U Saboru se danas, između ostaloga, raspravlja o Zakonu o regionalnom razvoju, koji je oporba ocijenila kao promašaj, a srdačno ga branio Branko Grčić. No u jednom trenutku Grčić se izgubio iz sabornice.

- Ako tko vidi potpredsjednika Vlade Grčića pošaljite ga u Sabor. Raspravljamo o njegovom zakonu, napisao je na Facebooku Dragutin Lesar, jedan od najaktivnijih političara na društvenim mrežama. Neposredno pred Grčićev 'nestanak' Lesar je oštro prokomentirao njegov Zakon.

- Ja neću glasati za ovaj čušpajz koji ste pripremili jer on ima velike opasnosti na probavne smetnje. Da ste ozbiljno mislili predložiti trajno i pravedno rješenje naravno da bi onda bio paket regionalni razvoj, financiranje lokalne samouprave, kazao je Laburist Lesar. 

Raspravu o Zakonu o regionalnom razvoju možete pročitati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • ludom 26.11.2014.

    A možda bi vam bilo pametnije da kada dobijete plaće (koje vam plaća narod), date neku lovu za gladnu djecu. Jer mislim da za te svoje gluposti i nerad imate previše.

  • kormilar 25.11.2014.

    Dajte nam pod hitno gospodina Grčića; treba nam optimizma, pa makar i lažnog!

  • leoirex 25.11.2014.

    Grčić je otišao puno dalje od Zagreba tražiti savjete kako do kraja uništiti Hrvatsku. Za sada mu to dobro ide i njegovi su zadovoljni njegovim radom. Ali mi nismo i nama će morati neke stvari pojasniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare