To je to što me zanima!

Lesar odgovara: Najbolje se štedi ako kruh uopće ne režete

Zastupnik je odgovorio Sanji Musić Milanović koja je preporučila građanima da jedu crni kruh, a kako bi si ga mogli priuštiti, savjetovala je da ga režu tanje
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Hrvatskih laburista odgovorio je na svom Facebook profilu Sanji Musić Milanović koja je u utorak preporučila građanima da jedu crni kruh jer je zdraviji, a pošto je skuplji, savjetovala im je da ga režu tanje.

- Ako kruh režete na tanke šnite imati će te više šnita. I tako štedite. Ali još veću uštedu možete napraviti ako ga uopće ne režete. Zamotajte ga u krpu, stavite na stol i trajati će barem sedam dana. Časna riječ gospođo Milanović, napisao je Dragutin Lesar.

Premijerova supruga gostovala je u emisiji 'Izaberi zdravlje' Hrvatskog radija te kazala kako je zdrava hrana zapravo jeftina. Priznala je, međutim, da je crni kruh skuplji od bijelog.

- Kada se kaže da je crni kruh kojeg mi preporučujemo skuplji od bijelog, inicijalno jest skuplji, no crni kruh možete naprosto rezati na tanje šnite. To je jeftinije i zdravije, a kada je dehidriran, sutradan, još je kvalitetniji za jesti, kazala je Musić Milanović, voditeljica Odjela za promicanje zdravlja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Proglasili ju 'hrvatskom Marijom Antoanetom'

Njenu izjavu prenijeli su i regionalni mediji, pa ju srpski Blic naziva 'hrvatskom Marijom Antoanetom' te piše kako premijerova supruga ima 'rješenje za financijski problem'. Prenijeli su ju i srpski Alo! te Telegraf, kao i bosanski Dnevni avaz.

- U emisiji 'Izaberi zdravlje' Musić Milanović preporučila je građanima neke namirnice koje bi trebale biti sastavni dio njihove prehrane. Pa tako i crni kruh koji je, kako kaže, nešto skuplji od bijeloga. No, Musić Milanović ima rješenje i za taj problem, piše Dnevni Avaz.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • ivič 29.10.2014.

    a kako si ti savjetovao na prosvjedu radnika Pika Vrbovec kao sindikalni čelnik dok nisu mjesecima primali plaču dok je Pankretič uveo Bevca koji je opkrao?Nisu imali nikakav kruh jer nije bilo ni lipe!

  • dobro jutro 29.10.2014.

    Zbog cega je normalno da zena premijera uopce obnasa neku funkciju,gdje je sukob interesa

  • SOGY 72 29.10.2014.

    Ovo me podsjeca na STUDENTSKI MJESANI SENDVIC...RECEPT:snita bijelog i snita crnog kruha,i gotov je STUDENTSKI MJESANI SENDVIC,netreba ni vegeta,sendvic je zdrav i prilagodjen studentima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare