Obavijesti

News

Komentari 92

Lesar odgovara: Najbolje se štedi ako kruh uopće ne režete

Lesar odgovara: Najbolje se štedi ako kruh uopće ne režete
2

Zastupnik je odgovorio Sanji Musić Milanović koja je preporučila građanima da jedu crni kruh, a kako bi si ga mogli priuštiti, savjetovala je da ga režu tanje

VIDEO

Saborski zastupnik Hrvatskih laburista odgovorio je na svom Facebook profilu Sanji Musić Milanović koja je u utorak preporučila građanima da jedu crni kruh jer je zdraviji, a pošto je skuplji, savjetovala im je da ga režu tanje.

- Ako kruh režete na tanke šnite imati će te više šnita. I tako štedite. Ali još veću uštedu možete napraviti ako ga uopće ne režete. Zamotajte ga u krpu, stavite na stol i trajati će barem sedam dana. Časna riječ gospođo Milanović, napisao je Dragutin Lesar.

Premijerova supruga gostovala je u emisiji 'Izaberi zdravlje' Hrvatskog radija te kazala kako je zdrava hrana zapravo jeftina. Priznala je, međutim, da je crni kruh skuplji od bijelog.

- Kada se kaže da je crni kruh kojeg mi preporučujemo skuplji od bijelog, inicijalno jest skuplji, no crni kruh možete naprosto rezati na tanje šnite. To je jeftinije i zdravije, a kada je dehidriran, sutradan, još je kvalitetniji za jesti, kazala je Musić Milanović, voditeljica Odjela za promicanje zdravlja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Proglasili ju 'hrvatskom Marijom Antoanetom'

Njenu izjavu prenijeli su i regionalni mediji, pa ju srpski Blic naziva 'hrvatskom Marijom Antoanetom' te piše kako premijerova supruga ima 'rješenje za financijski problem'. Prenijeli su ju i srpski Alo! te Telegraf, kao i bosanski Dnevni avaz.

- U emisiji 'Izaberi zdravlje' Musić Milanović preporučila je građanima neke namirnice koje bi trebale biti sastavni dio njihove prehrane. Pa tako i crni kruh koji je, kako kaže, nešto skuplji od bijeloga. No, Musić Milanović ima rješenje i za taj problem, piše Dnevni Avaz.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a