To je to što me zanima!

Let MH370: Direktor je podnio ostavku, nema novih podataka

Zrakoplov je 8.  ožujka 2014. poletio iz Kuala Lumpura za Peking. Nakon nestanka zrakoplova, Australija, Malezija i Kina su sve do siječnja 2017. tragale za nestalim Boeingom 777
Vidi originalni članak

Glavni direktor malezijskog civilnog zrakoplovstva Azharudin Abdul Rahman podnio je u utorak ostavku, dan nakon objave izvješća o istrazi koje ne sadrži niti jedan novi podatak o neobjašnjivom nestanku 2014. zrakoplova Malaysian Airlinesa MH370 s 239 putnika.

U izvješću predstavljenom u ponedjeljak obiteljima žrtava u ministarstvu prometa navodi se da "istražitelji nisu mogli utvrditi točan razlog nestanka MH370", što je izazvalo bijes ljudi koji su izgubili svoje bližnje.

MISTERIJ LETA MH370 'Gotovo je': Nikad neće saznati što se dogodilo s čak 239 ljudi

U dokumentu od 400 stranica navode se brojne greške zračne kontrole u Maleziji i Vijetnamu, posebice glede aktiviranja "faze hitnosti" nakon što je Boeing 777 nestao s radarskih ekrana.

Da zračna kontrola nije poštivala uobičajenu proceduru potvrdio je glavni direktor malezijskog civilnog zrakoplovstva.

STRUČNJACI SLOŽNI: 'MH370 srušen je namjerno, pilot je ubio sebe i sve putnike'

"Stoga, sa žaljenjem i nakon dosta promišljanja odlučio sam podnijeti ostavku", kazao je Rahman.

Zrakoplov je 8.  ožujka 2014. poletio iz Kuala Lumpura za Peking. Nakon nestanka zrakoplova, Australija, Malezija i Kina su sve do siječnja 2017. tragale za nestalim Boeingom 777.

MISTERIJ LETA MH370 'Našao sam malezijski avion, a na olupini su rupe od metaka...'

Nikakav trag zrakoplova nije pronađen u zoni pretrage od 120.000 četvornih kilometara u južnom dijelu Indijskog oceana. Oko dvadesetak fragmenata pronađeno je u obalnom području istočne Afrike, daleko od zone potrage, i vlasti smatraju da najvjerojatnije pripadaju tom zrakoplovu, no slučaj MH370 i dalje ostaje najveći misterij suvremenog civilnog zrakoplovstva.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • najiram 10 31.07.2018.

    pa srušili ga ameri jer je netko nosio važne dokumente koji se nisu smijeli saznati...isto tako su nekad potopili bergere...jer su nosili oružje za vjetnam...bez imali razmišljanja zna se tko je putovao u tom avionu i tko je bio...zato i nema nikakovih detalja ...pokupili što je isplivalo iz mora uzeli crnu kutiju i prave se blesavi...njihovi špijunski sareliti imaju snimke obaranja zrakoplova...ili su ga srušili raketom ili avionom...nikad se ništa ni neče saznati...ameri su zlo ovog svijeta...zajedno sa zloćincima židovima...o samo da nestanu sa lica zemlje kako bi lijepo bilo živjeti na ovom svijetu bez tih svijetskih ubojica...no bog će ih kazniti več ih kažnjava...požarima i uskoro če i boleštinama...stradati će im oni koji su naizgled nevini...no nisu jer se ne pobune protiv svijetskih ubojica i ne zaustave njihovo divljanje diljem svijeta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare