To je to što me zanima!

Leti perje u Lici: 'Milinović se 15 godina ponaša kao diktator'

Zaobilazili su naše odluke, marginalizirali su nas iako smo imenovani od vrha stranke. Željeli su da bude samo jedan kandidat, čovjek Darka Milinovića, ističe Darko Nekić
Vidi originalni članak

HDZ-ov povjerenik Darko Nekić nije ostao dužan Milinoviću, a pozvao se upravo na autoritet koji mu je dala središnjica stranke.

- Sad mene Milinović optužuje za ono što je on radio 15 godina: vladao diktatorski. Posljedica toga je da je HDZ izgubio tri grada i dvije općine. On je raspuštao ogranke da nikada ništa nije obrazlagao. Zato njegove tvrdnje da nisu tragične, bile bi smiješne – kaže Nekić.

NAKON POBUNE MILINOVIĆA Povjerenik Nekić raspustio je gradski odbor HDZ-a Gospić

Kaže da ga je središnjica HDZ-a imenovala upravo da demokratiziraju matičnu organizaciju. A gospićku organizaciju je županijsko povjerenstvo raspustilo jer su ih ignorirali kao nadređeno tijelo.

VRIJE U LICI Darko Milinović: 'Vrh stranke radi neviđenu represiju na nas!'

- Zaobilazili su naše odluke, marginalizirali su nas iako smo imenovani od vrha stranke. Željeli su da bude samo jedan kandidat, čovjek Darka Milinovića. Mi želimo demokratski postupak s više kandidata. Zato je raspušten gospićki HDZ. Inače, da radimo represiju, sad bi protiv Milinovića pokrenuo stegovni postupak i izbacivanje iz stranke zbog njegovih izjava i poteza – zaključuje Nekić.

OČEKUJE POBJEDU Darko Milinović kandidirat će se za ličko-senjskog župana

Podsjetimo, HDZ-ov povjerenik za Ličko-senjsku županiju Darko Nekić raspustio je gradsku organizaciju Gospića. Nekić je imenovao vrh stranke nakon što je lički župan i član predsjedništva HDZ-a Darko Milinović digao pobunu jer nije po njegovu izboru imenovana ravnateljica Plitvičkih jezera.

KOSOR NA UDARU Darko Milinović traži hitnu sjednicu Predsjedništva HDZ-a

- Povjerenik Nekić radi neviđenu represiju. Pitao sam predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića stoji li on iza te odluke kao što tvrdi Nekić, a Plenković je rekao da on ne odlučuje o tome. Unatoč toj izjavi, ne vjerujem da bi Nekić to učinio bez njegova znanja. Zamolio sam Plenkovića da ne radi zlu krv i podjele, ali očito se festival demokracije pretvorio u represiju. Znali su da bi Petar Radošević pobijedio, uplašili su se poraza  - otvoreno kaže Milinović.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ivica969 22.03.2018.

    A Ličani žive u prošlosti. Kradu ih 26 god i još glasaju za takve spodobe. Zaostalo i zatupljeno

  • cimerrr 21.03.2018.

    Ovo je Plenkijev kadar,rješiti će se on Milinovića,Stiera,Maletićke,Kovača,Vase i Klimana. Ti pobunjenici su se suprotstavili velikom Kimu!

  • Papatest 21.03.2018.

    Mogao bi ako ostane bez posla glumiti gorilu u ZOO.

Komentiraj...
Vidi sve komentare