To je to što me zanima!

Lobor ima novog milijunaša: 'Tražio sam privremenu radnu nesposobnost zbog uzbuđenja'

Planove na što potrošiti dobitak napravio je još odavno ne nadajući se da će ovog prosinca svoje želje moći i ostvariti
Vidi originalni članak

Marijan Benković je još jedan dobitnik milijunskog iznosa na Drugoj šansi koji je jučer stigao na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije po svoj dobitak. 

- Tražio sam privremenu radnu nesposobnost zbog uzbuđenja - rekao je u šali odmah na početku gospodin Marijan, inače građevinski inženjer iz Lobora.

- A što reći, puni smo dojmova i kao da još uvijek ne vjerujemo jer u ovo predblagdansko vrijeme, bolji poklon nismo mogli niti zamisliti - dodao je.

TKO ŽELI BITI MILIJUNAŠ? Odustao za pitanju za 125.000 kuna, zeznule ga dimenzije novčanica. Znate li vi odgovor?

Po svoj dobitak stigao je u pratnji supruge koja, za razliku od njega, češće odigra Eurojackpot i Loto 6. Marijan je pak vjerni igrač Lota 7.

- Igram već jako dugo, niti ne pamtim koliko, a nikada do sada nije bilo velikih dobitaka. Uglavnom su to oni sitni, toliko da uplatim za novo kolo i evo već treći tjedan zaredom osvajam niže dobitke. No, i to je veselje - kazao je Marijan koji uglavnom igra na istom prodajnom mjestu u Zlataru.

Planove na što potrošiti dobitak napravio je još odavno ne nadajući se da će ovog prosinca želje moći i ostvariti.

- Imam automobil star 17 godina i sada napokon imam priliku zamijeniti ga novim, a u planu je i završetak kuće. Moram priznati kako se nisam nadao ovakvom iznosu, iako sam rado maštao što bi sve mogao s dobitkom. Sad kad sam vidio gdje je glavna blagajna, volio bio još koji put svratiti - rekao je kroz smijeh simpatični Marijan poručivši na kraju svim igračima:

- Igra je sastavni dio života i nemojte se zaboraviti igrati, a uz malo sreće...tko zna. Možda i vi dođete do glavne blagajne - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • jumar 16.12.2022.

    Danas ni 10 milijuna nije ništa, a vi ovdje padate u nesvijest zbog miljun kuna??

  • veselašljiva 16.12.2022.

    Zbog milje ti se ne isplati trazit privremenu nesposobnost..uclanis se u jednu vladajucu stranku i automatizmom dolaze i milje i trajna nesposobnost za ozbiljan rad

  • ćiribu_ćiriba 16.12.2022.

    Dobivat ćeš to u ratama i to tek negdje od ljeta iduće godine...

Komentiraj...
Vidi sve komentare