Obavijesti

Show

Komentari 7

Odustao za pitanju za 125.000 kuna, zeznule ga dimenzije novčanica. Znate li vi odgovor?

Odustao za pitanju za 125.000 kuna, zeznule ga dimenzije novčanica. Znate li vi odgovor?
7

Martin nije htio riskirati i zatražio je pomoć publike. Na kraju je odustao i uzeo 64.000 kuna. Točan odgovor bio je 150 x 75 mm, što bi Martin i rekao da je odgovarao

VIDEO

Predlažem isplatu milijuna bez odgovaranja, našalio se Tarik Filipović u kvizu 'Tko želi biti milijunaš?' kada je u stolac nasuprot njegovu sjeo Martin Skeja (34) iz Zagreba, koji iščekuje blizance. 

'Zapeo' je na devetom pitanju, a trebao je odgovoriti obale kojeg mora su najbogatije jantarom: Jonskoga, Sjevernoga, Baltičkoga ili Crnoga. Nije znao odgovor. Eliminirao je Sjeverno i Baltičko more.

Odlučio se za džoker "zovi" koji je rekao da je najvjerojatnije riječ o Baltičkom moru, jer misli da jantar ide iz nordijskih zemalja prema Poljskoj i ostalim pribaltičkim zemljama. Prihvatio je džokerov odgovor što mu je donijelo 16.000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za 64.000 kuna trebao je odgovoriti na pitanje koji je državnik komentirajući geopolitičko stanje u Aziji popularizirao tzv. domino-terapiju? Napoleon III., Georges Clemenceau, Theodore Roosevelt ili Dwight Eisenhower. Zatražio je džoker "pola-pola". Ostali su odgovori Theodore Roosevelt i Dwight Eisenhower. Ponudio je točan odgovor D - Dwight Eisenhower.

Na 12. pitanju za 125.000 kuna nije znao kojih je dimenzija novčanica od 1000 kuna? 120 x 60 mm, 130 x 65 mm, 140 x 70 mm ili 150 x 75 mm? Zatražio je pomoć publike.

Njih 20% smatra da je 120 x 60 mm, 32% smatra da je 130 x 65 mm, 20% da je odgovor C 140 x 70 mm i 28% da je 150 x 75 mm. Nije htio riskirati na ovom pitanju te je natjecanje napustio s osvojene 64.000 kuna. Da je kojim slučajem odgovarao, ponudio bi odgovor D 150 x 75 mm što bi bio točan odgovor.

U "vrući" stolac potom je sjela Ana Šutej iz Zagreba. Završila je arhitekturu, ali radi u nautičkoj industriji. Ima mnogo hobija: učenje francuskog, sviranje gitare itd. U njezinoj pratnji bio je otac Mladen Šutej, hrvatski jedriličar koji je nekoliko puta oplovio oko svijeta (Hir i Čigra).

S lakoćom je stigla do devetog pitanja o tome tko je, kako saznajemo iz prve rečenice romana, "mladi momak kojega priroda bijaše obdarila nadasve blagom ćudi"? Candide, Gargantua, Pantagruel ili Gavroche.

Razmišljala je o mogućnosti da zatraži pomoć publike, ali se ipak odlučila za odgovor Candide i tako osvojila 16.000 kuna.

Ana Šutej svoju će kvizašku avanturu nastaviti u idućoj emisiji otvaranjem pitanja za 32.000 kuna i uz sve džokere na raspolaganju.

POGLEDAJTE INTERVJU S TRENEROM: ‘NIJE BITNO ŠTO JEDEŠ, NEGO OD KUD HRANA DOLAZI’

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju