To je to što me zanima!

Lukašenko: Rat u Ukrajini bi se mogao riješiti u tjedan dana, sve ovisi o SAD-u i V. Britaniji

Sve ovisi o SAD-u i Velikoj Britaniji, rekao je bjeloruski diktator
Vidi originalni članak

Rat Ukrajini mogao bi se riješiti u roku od tjedan dana, a to ovisi o Sjedinjenim Državama i Velikoj Britaniji, rekao je bjeloruski diktator Aleksandar Lukašenko u intervjuu za NBC, čije je izvatke danas citirala novinska agencija BelTA.

- Sve ovisi o SAD-u i Velikoj Britaniji - rekao je bjeloruski diktator.

Sergej Surovikin Tko je novi ruski zapovjednik? Poznat je po brutalnosti, ali i tituli heroja Ruske Federacije

- Ako sutra shvatite da trebamo sjesti za pregovarački stol i pronaći rješenje, vjerujte mi, pronaći ćemo rješenje u roku od tjedan dana - rekao je Lukašenko, a prenosi ruska prorežimska agencija TASS.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 17.10.2022.

    Da u pravu je Ameri i Britanci trebaju poslati svoju vojsku i sve rijeseno za tjedan dana

  • 16.10.2022.

    To nije istina šta priča Lukašenko. Rat se može riješiti da se poštuje razvoj gospodarstva na svim dijelovima države sa različitim narodima inače dolazi do prekomjerne proizvodnje oružja koja služi za očuvanje nesposobne vlasti. Putin se buni protiv EU i Amerike a ratovao je u Čečeniji,Afganistanu, prodaje oružje Africi, proizvode cjepivo isto kao i EU, davno su se natjecali oko vakcine za poliomijelitis Rusija i Amerika. Milijarde nisu dosta za EU,Ameriku i Rusiju koliko se poznaju međusobno i sada su lažni odnosi isplivali na površinu, potpomognuti lokalnim političarima koji huškaju rat i nerad i iskorištavaju znanost i tehnologiju o kojoj nemaju pojma za još veći nerad i rat.

  • billi Galeb 16.10.2022.

    Nitko bolju definiciju nije rekao do sada. Sve kljuceve ovog rata drze ameri i englezi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare