To je to što me zanima!

Majka iz Zagreba ošamarila je kćer jer je stavljala gole fotke na internet. Kći ima 34 godine

Sutkinja je ženu proglasila krivom i izrekla joj novčanu kaznu od 220 eura. Kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, mora platiti samo 140 eura. Uz to, mora podmiriti i 40 eura troškova postupka
Vidi originalni članak

Žena (51), koja je prošle godine u travnju ošamarila kćer (34) u kući u Zagrebu, osuđena je za obiteljsko nasilje, piše Danica. Majka je zbog nasilja nad kćerkom bila i uhićena te je provela dva dana u pritvoru, a na suđenju je opovrgnula nasilje.

Kaže kako je tog dana došla do kćeri i njezina dečka jer joj se mjesecima nije javljala te je posumnjala “da se bavi nekim nemoralnim poslovima jer joj je sin pokazao po društvenim mrežama da objavljuje obnažene fotografije”.

- Htjela sam o tome razgovarati s kćeri, ali ona je rekla da izađem van i nije htjela. Potom je njezin dečko nazvao policiju. Nije točno da bih kćer vrijeđala riječima kurvo i nije točno da bih je ošamarila - tvrdila je majka na sudu.

Istaknula je kako s kćeri nikad nije imala problema, uredno je završila srednju školu, zaposlila se i bila je sasvim uzorno dijete.

Kći je pak rekla kako je majka tog dana ušla u otključanu kuću i počela galamiti na nju, pa je odbila razgovarati tim tonom.

- Majka me je onda iznenada ošamarila rukom po licu. Rekla sam joj da izađe van, više puta, pa smo kasnije zvali i policiju. S majkom sam u lošim odnosima jer ona sumnja da sam prisiljena se baviti prostitucijom i nemoralnim radnjama, što naravno nije istina - rekla je kći.

Iako nije htjela pokrenuti bilo kakav sudski postupak protiv majke, već je policiju pozvala isključivo s namjerom da je udalji, slučaj je završio na sudu.

Sutkinja je ženu proglasila krivom i izrekla joj novčanu kaznu od 220 eura. Kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, mora platiti samo 140 eura. Uz to, mora podmiriti i 40 eura troškova postupka. Presuda prekršajne sutkinje je nepravomoćna i osuđena se na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku. Kćerine riječi na sudu je potvrdio i njezin dečko koji je bio svjedok nemilih scena u kući.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Neprikladan 23.03.2023.

    sve vrijednosti su potonule

  • zamzung 23.03.2023.

    Ima budala koje plaćaju za takve slike, umješala se u biznis.

  • profić 23.03.2023.

    Nebi ta više prešla preko moga praga nikad.

Komentiraj...
Vidi sve komentare