Obavijesti

News

Komentari 61

Majka iz Zagreba ošamarila je kćer jer je stavljala gole fotke na internet. Kći ima 34 godine

Majka iz Zagreba ošamarila je kćer jer je stavljala gole fotke na internet. Kći ima 34 godine

Sutkinja je ženu proglasila krivom i izrekla joj novčanu kaznu od 220 eura. Kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, mora platiti samo 140 eura. Uz to, mora podmiriti i 40 eura troškova postupka

VIDEO

Žena (51), koja je prošle godine u travnju ošamarila kćer (34) u kući u Zagrebu, osuđena je za obiteljsko nasilje, piše Danica. Majka je zbog nasilja nad kćerkom bila i uhićena te je provela dva dana u pritvoru, a na suđenju je opovrgnula nasilje.

Kaže kako je tog dana došla do kćeri i njezina dečka jer joj se mjesecima nije javljala te je posumnjala “da se bavi nekim nemoralnim poslovima jer joj je sin pokazao po društvenim mrežama da objavljuje obnažene fotografije”.

- Htjela sam o tome razgovarati s kćeri, ali ona je rekla da izađem van i nije htjela. Potom je njezin dečko nazvao policiju. Nije točno da bih kćer vrijeđala riječima kurvo i nije točno da bih je ošamarila - tvrdila je majka na sudu.

Istaknula je kako s kćeri nikad nije imala problema, uredno je završila srednju školu, zaposlila se i bila je sasvim uzorno dijete.

Kći je pak rekla kako je majka tog dana ušla u otključanu kuću i počela galamiti na nju, pa je odbila razgovarati tim tonom.

- Majka me je onda iznenada ošamarila rukom po licu. Rekla sam joj da izađe van, više puta, pa smo kasnije zvali i policiju. S majkom sam u lošim odnosima jer ona sumnja da sam prisiljena se baviti prostitucijom i nemoralnim radnjama, što naravno nije istina - rekla je kći.

Iako nije htjela pokrenuti bilo kakav sudski postupak protiv majke, već je policiju pozvala isključivo s namjerom da je udalji, slučaj je završio na sudu.

Sutkinja je ženu proglasila krivom i izrekla joj novčanu kaznu od 220 eura. Kako je dva dana provela u policijskom pritvoru, mora platiti samo 140 eura. Uz to, mora podmiriti i 40 eura troškova postupka. Presuda prekršajne sutkinje je nepravomoćna i osuđena se na nju može žaliti u zakonom predviđenom roku. Kćerine riječi na sudu je potvrdio i njezin dečko koji je bio svjedok nemilih scena u kući.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.