To je to što me zanima!

Majka prvašića: Ogorčena sam, je li ovo primjeren test za njih?

Ogorčena majka jednog prvašića objavila je na Facebooku test koji njezino dijete nije znalo riješiti i izazvala pravu bujicu reakcija. Majka je ispit objavila na Facebook stranici "MaMe na Fejsu"
Vidi originalni članak

Ogorčena majka jednog prvašića objavila je na Facebooku test koji njezino dijete nije znalo riješiti i izazvala pravu bujicu reakcija. Majka je ispit objavila na Facebook stranici "MaMe na Fejsu". 

- Lijepi pozdrav. Evo molim vas ako se mogu javiti roditelji prvašića da mi napišu kakvo mišljenje imaju o testovima, zadaćama koje dobivaju djeca. Evo iskreno, ja sam ogorčena, priložit ću dio testa koji su djeca danas pisala. Pola razreda je dobilo jedan, s time da su dvije mame rekle ako se ovako nastavi da će djecu prebacit u drugu školu ili drugi razred (pošto a I b uče drukčijom tematikom), naša učiteljica je izabrala težu metodu. Kako da se nosimo time? Molim anonimno,hvala - napisala je ogorčena majka. Ubrzo je dobila niz komentara. Ostali su roditelji uglavnom kritizirali pitanja.

- Kreativnost je dobra, ali pitanja postavljena kao zagonetke ne vrednuju znanje učenika -smatraju roditelji. 

Idi na 24sata

Komentari 632

  • jozabroz 19.02.2017.

    zanimljivo da HRT pokrece portal lgbt za djecu i o tome nit se pise nit se prica,,bas zanimljivo..a mozda je to zabranio "financijer"?? ocito NETKO hoce progurat svoje stavove i djeci..)))STRAŠNO! HRT pokrenuo portal za djecu koji promiče LGBT propagandu! Autor: Dnevno.hrNedjelja, 19. Veljača 2017. u 13:06 Pitanje je koliko pretplatnika HRT-a želi ovo financirati? Pobunite se roditelji jer jasno je da bez obzira na vlast homo Agenda ide dalje!

  • StjepanValjak 18.02.2017.

    Ovo nije rukopis prvašića,netko vas vuče za nos

  • Anđelika 18.02.2017.

    Svi vi koji govorite da treba djecu rasteretiti nastavnog gradiva! Djeca su već više godina rasterećena jednog sata hrvatskog jezika i jednog sata matematike. U tim nastavnim predmetima u prava četiri razreda izbačeni su: prezent, perfekt i futur (pod tim nazivima-sad je prošlo, sadašnje i buduće vrijeme), pomoćni glagoli biti i htjeti, osobne zamjenice, jednostavna i složena rečenica, subjekt i predikat, imenski i glagolski predikat. U prirodi i društvu više nema modela ni makete itd. Djeca su vam opterećena vašim ambicijama: po nekoliko izbornih predmeta (obično 3: vjeronauk, informatika i drugi strani jezik), a to je ukupno 6 sati tjedno. U te vaše ambicije idu i izvanškolske aktivnosti: rukomet, glazbena škola, stani jezik i još mnogo drugih stvari. Bolje bi bilo da poslije svojeg posla ili dolaska djeteta iz škole, pozabavite se njihovom učenju i pomaganju, a ne dati im tablet, laptom, mobitel pa neka se sami zabavljaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare