To je to što me zanima!

Majka Teksašanke (20): Hvala što ste mojoj kćeri spasili život

Djevojka (20) kojoj su naši liječnici i posada kruzera sačuvali život, puna zahvalnosti vraća se kući u SAD. Njezina majka kaže da će se sigurno vratiti u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Pozlilo joj je tijekom krstarenja, a brodski liječnik nije joj mogao pomoći. Bila je bez svijesti s malim izgledima da će preživjeti, kazala je Nancy Arigaserbsiri, majka Teksašanke A. M. (20).

Djevojka je inače krhka zdravlja. Pozlilo joj je na kruzeru “Norwegian Jade” kraj Hvara, a u bolnicu su je prebacili brodom lučke ispostave Milna. Dobro organiziranom akcijom djevojka je brzo prebačena u bolnicu, no tamo su počeli novi problemi.

Zaredali su se epileptični napadaji, dobila je upalu pluća i sepsu, a počeli su joj otkazivati i bubrezi. Cijela obitelj bila je uz nju, a veliku pomoć pružio im je Davor Majer, brodski agent. Pomogao je roditeljima pronaći smještaj te organizirao medicinsku i pravnu pomoć. Uspio je organizirati i medicinski let za bolesnu djevojku i njezinu obitelj u Dallas.

- Bila je na aparatima do prije deset dana, sad je stabilno. U utorak letimo kući i sigurno ćemo se vratiti među te divne ljude i u ovaj grad - rekao je Montre Arigaserbsiri. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • krapinek 23.07.2013.

    ovakva reklama vrijedi milijune. svaka čast svima koji su učestvovali na bilo koji način da se spasi jedan ljudski život

  • Ahileja 22.07.2013.

    Takvim postupcima i ponašanjem najbolje se promovira hrvatski turizam.

  • user_57334 22.07.2013.

    :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare