To je to što me zanima!

Mali Šimun ne može kući: 'Let su otkazali, ovdje nema ničega'

Trenutačna globalna pandemija zbog korona virusa 'zatočila' je dječaka na Floridi, a njegova majka je podijelila dojmove iz Miamija
Vidi originalni članak

Hrabri dječak Šimun Stojanović (2) iz Županje krajem kolovoza prošle godine otputovao je na Floridu na operaciju, a humanitarna akcija 'Za Šimunov korak' senzibilizirala je javnost. Sredinom siječnja za njega je izrađena specijalna proteza koja se savija u koljenu, presvučena je karbonskim vlaknima, a s njim i dalje vježbaju najbolji terapeuti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trenutačna globalna pandemija zbog korona virusa 'zatočila' je dječaka na Floridi, a njegova majka je podijelila dojmove iz Miamija.

- Dešava se i ovdje... Jučer smo jedva došli do nekoliko bočica vode i toalet papira, o nekim antibakterijskim sredstvima možemo samo sanjati. NEMA doslovce NIČEGA. Danas su nam otkazali let, iz Miamija je nemoguće poletjeti za Europu. Ostaju nam Chicago i New York s lošim konekcijama... Bolnica u Bostonu nas najvjerojatnije neće niti primiti jer otkazuju svim internacionalnim pacijentima preglede. Čekamo još njihov službeni odgovor, ali jučer nakon sat vremena razgovora sa bolnicom, nebrojeno poslanih mailova, čisto sumnjam da će ista biti od toga, bar ne u skorije vrijeme... Premda toplo vrijeme ne pogoduje ovom virusu pretpostavlja se da će se ovaj virus rapidno širiti Amerikom jer milijuni ljudi nemaju zdravstveno osiguranje i slobodno će se kretati bez odlaska liječniku. Zasad ostajemo u stanu, izbjegavamo nepotrebne izlaske i nastavljamo s fizikalnim terapijama, nadamo se da će se stvari popraviti i da ćemo uspjeti pronaći način da dođemo kući - stoji u objavi na Facebooku. 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bubimir62 14.03.2020.

    Ne razumije? Zašto sad najednom im se žuri nazad?

  • 14.03.2020.

    Samo nek je maleni zdrav, sretan i nasmijan, a kući će doći kad sve ovo ludilo prođe!

  • Mitoikorupcija_1 14.03.2020.

    Nek ti hodas doces i doma ima da trcis po kuci drzi se Lave mali najjaci si!

Komentiraj...
Vidi sve komentare