Obavijesti

News

Komentari 11

Mali Šimun ne može kući: 'Let su otkazali, ovdje nema ničega'

Mali Šimun ne može kući: 'Let su otkazali, ovdje nema ničega'
1

Trenutačna globalna pandemija zbog korona virusa 'zatočila' je dječaka na Floridi, a njegova majka je podijelila dojmove iz Miamija

VIDEO

Hrabri dječak Šimun Stojanović (2) iz Županje krajem kolovoza prošle godine otputovao je na Floridu na operaciju, a humanitarna akcija 'Za Šimunov korak' senzibilizirala je javnost. Sredinom siječnja za njega je izrađena specijalna proteza koja se savija u koljenu, presvučena je karbonskim vlaknima, a s njim i dalje vježbaju najbolji terapeuti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:17

Trenutačna globalna pandemija zbog korona virusa 'zatočila' je dječaka na Floridi, a njegova majka je podijelila dojmove iz Miamija.

- Dešava se i ovdje... Jučer smo jedva došli do nekoliko bočica vode i toalet papira, o nekim antibakterijskim sredstvima možemo samo sanjati. NEMA doslovce NIČEGA. Danas su nam otkazali let, iz Miamija je nemoguće poletjeti za Europu. Ostaju nam Chicago i New York s lošim konekcijama... Bolnica u Bostonu nas najvjerojatnije neće niti primiti jer otkazuju svim internacionalnim pacijentima preglede. Čekamo još njihov službeni odgovor, ali jučer nakon sat vremena razgovora sa bolnicom, nebrojeno poslanih mailova, čisto sumnjam da će ista biti od toga, bar ne u skorije vrijeme... Premda toplo vrijeme ne pogoduje ovom virusu pretpostavlja se da će se ovaj virus rapidno širiti Amerikom jer milijuni ljudi nemaju zdravstveno osiguranje i slobodno će se kretati bez odlaska liječniku. Zasad ostajemo u stanu, izbjegavamo nepotrebne izlaske i nastavljamo s fizikalnim terapijama, nadamo se da će se stvari popraviti i da ćemo uspjeti pronaći način da dođemo kući - stoji u objavi na Facebooku. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela
Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.