To je to što me zanima!

Mamićeva igra: Je li sabotirao istragu tako što je 'utopio' suce?

Fotografije sudaca u druženju sa Zdravkom Mamićem bile bi dovoljne za ostavke. Novi Express analizirao je sve detalje Mamićevih tvrdnji koje su potresle pravosuđe
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, Uskoku je, osim svojeg iskaza, poslao fotografije kojima želi potkrijepiti svoje tvrdnje da je bio itekako blizak sa sucima koji su ga osudili, što je samo po sebi skandal. Naime, na jednoj od fotografija nalaze se Mamić, poduzetnik Drago Tadić (osuđen zbog pokušaja podmićivanja sudaca Vrhovnog suda kako bi oslobodili Branimira Glavaša) i sudac Zvonko Vekić, a na drugoj se vide sudac Darko Krušlin i Adolf Kožul, član izvršnog odbora GNK Dinamo. Mamić tvrdi da je ta slika snimljena nakon što ga je Krušlin već osudio te da su mu pjevali “Ne može nam nitko ništa...”. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 193

  • kremsmunster1947 23.03.2021.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp  

  • mku 23.03.2021.

    Jadan Plenki i HDZ, ponestalo im kandidata za predsjednika Vrhovnog suda. Ostali samo posteni.

  • Bazičanin 23.03.2021.

    Nastavak-, Ono sto ne daje nadu u svemu ovome jeste da vecina bira takve na izborima dali to na lokalnim ili drzavnim.Sama cinjenica da je vecina recimo birala Bandica za gradonacelnika nekoliko puta zaredom govori koliko narod mora biti zatupljen da bira nekoga takvoga za vodecu figuru u bilo cemu. Ja mu osobno ne bih dao ni da bude glavni coban a kamoli sta ozbiljnije. Isto to se odnosi naprimjer na Keruma u Splitu. Koliko moras biti tup da biras takvog covjeka da te predstavlja-uvreda za svaki normalan um. Isto se odnosi i na vlast. Ako znamo da su takvi i koliko su kriminalni(ne svi) osobno mislim da Plenkovic kakav  god da je, da nije lopov , ali vecina iz HDZ, SPD itd. zasto oni uporno godinama dobijaju vlast(izmjenjujuci se ponekad). Zasto?! Zasto ako znamo kako ce biti?! Dali smo stvarno glup narod ili sta je. Ako nista drugo zasto se ne izabere iz revolta neko drugi pa mozda bude bolje. Ovako nikada. Resurse i mogucnosti koje ima Hrvtska su otprilike da budemo u najmanju ruku mozda ne kao Svicarska ali recimo kao Austrija u koju idu mnogi na rad ili se cak sele zauvijek u nju. To mozemo . A nismo i necemo jer je upravljanje drzavom nula. Skole, bolnice, vrtici, tvornice, proizvodnja-uzas! Zasto?-Zato sto na vodeca mjesta mora neko od vladajuce partije nebitno jeli za to sposoban. Doklegod  bude tako -nista! 

Komentiraj...
Vidi sve komentare