To je to što me zanima!

Marija Selak Raspudić: Đoković je žrtva psihološkog rata vlade Australije protiv svog naroda

NOVI EXPRESS ‘Da bi vladajući utažili opravdani bijes Australaca zbog dugotrajne i neopravdane izolacije, oni ga moraju preusmjeriti na nekog vanjskog ‘neprijatelja’ i Đoković je tu ispao kolateralna žrtva.’
Vidi originalni članak

Marija Selak Raspudić odgovara zašto rok od mjesec dana koji su uzeli za provjeravanje potpisa nije dug. To je tehnički postupak koji moramo proći i koji zahtijeva vrijeme, kao što su ga svi prolazili prije nas, rekla je. Iako ne otkriva koliko su našli nevažećih potpisa, uvjerava da će, kad se oni odbace, i dalje imati dovoljan broj potpisa za raspisivanje referenduma. I dok premijer optužuje nepoznate aktere za demontažu države i institucija salama taktikom, zastupnica Mosta kaže kako je on doista rijetko viđen antitalent za bilo kakav oblik metafore i javnog komuniciranja. Selak Raspudić kaže kako je tragikomično to što se u kolovozu Andrej Plenković hvalio kako će problem s Fondom solidarnosti lako riješiti jednim pozivom Ursuli von der Leyen. Ovim smo saznali koliko su doista veliki ta njegova europska moć i utjecaj, izjavila je.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • Purger_ 24.01.2022.

    Bože a jesu te doradili i stavili na 24 sata, photo "šhot" na najjače, inače da ste vi na vlasti bili bi gori nego ovi šta su sada.

  • axl44 24.01.2022.

    kog briga za tamo neke drugorazredne tenisere 🤣🤣🤣🤣

  • 24.01.2022.

    Bitno da je ovo rasprdićka prokomentirala..... 🤣🤣🤣🤣 onak.. nitko i ništa! 🙉

Komentiraj...
Vidi sve komentare