To je to što me zanima!

Pokopana u Slavoniji: Marinu je muž izbo na ulici u Münchenu

Josip je tri tjedna prije ubojstva došao kod Marine u Njemačku i molio ju da ga primi nazad. Rekao je da je prestao piti. Dala mu je novu šansu, ali kad je vidjela da Josip i dalje pije, odlučila ga je ostaviti
Vidi originalni članak

Marina Brkić (43) koju je ubio njezin suprug Josip pokopana je u srijedu na mjesnom groblju u Sibinju. 


Nesretna žena ubijena je 24. studenog u Münchenu, u ulici Naupliastraße.  

- Ne mogu bez tebe živjeti, primi me nazad. Nikada više neću piti - rekao je Josip Marini.

Ona se odselila iz Hrvatske u Njemačku kako bi pobjegla od njega. Otišla je k sestri i zaposlila se kao čistačica.

UBOJSTVO HRVATICE U MüNCHENU 'Molim te, daj mi drugu priliku', rekao je Marini, a onda ju izbo

Josip je ostao u Hrvatskoj s jednim od njihove trojice sinova. Od države je dobivao malu mirovinu.  No Josip je tri tjedna prija ubojstva odlučio pokušati ponovo. Došao je u Njemačku tri tjedna prije ubojstva i molio ženu da ga primi nazad. Marina mu je odlučila dati novu šansu jer joj je rekao da ne pije već šest mjeseci.  

Iznajmili su zajedno stan u spomenutoj ulici u Münchenu. No,  Josip nije iskoristio svoju šansu nego je opet počeo piti.

U četvrtak navečer su se opet svađali upravo zbog njegovog pijanstva. 


- Moja sestra ga se jako bojala. On je jako eksplozivan i ljubomoran čovjek - rekla je sestra Željka koja je Marinu posljednji put čula u četvrtak preko telefona.

UMRLA U BOLNICI Strava u Münchenu: Suprugu Hrvaticu izbo nožem na ulici

Budući da je Josip opet počeo piti, Marina ga je odlučila poslati nazad u Hrvatsku. Dala mu je i novac za autobusnu kartu. U petak u 4 sata ujutro Marina je išla na posao. Izašla je na ulicu, a Josip ju je slijedio. Posvađali su se i on ju je izbo nožem i ubio. Policija ga je uhitila. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • japanokinez 03.12.2017.

    Žalosno je što žena a u nekim slučajevima i muž ne prepozna bolest koja se zove ljubomora. Kada bi to bilo puno lakše vise djelovalo. Ja volim svoju ženu ali ako ona vise ne voli mene široko joj polje nije zadnja na kugli zemaljskoj.

  • Belzi 01.12.2017.

    Totalno kontra ima pravo, nazalost. Josip je alkoholicarsko sme..ce koji je ubio jer vise nije mogao do njenog nobca, apokojnica (Bog da joj dusu prosti, pocivala u miru) je bila nazalost osoba bez mozga. Ako netko pije 25 godina, ti pobjegnes od toga, a onda ga uzmes nazad-sto reci?! Da joj je sudbina bila odredjena, tj. Dobila je sto je trazila. Nazalost, ali tako je. Vec i cinjenica da ga je trpila pazi-ravnih 25 godina dovoljno govori o profilu zrtve. Kad je vec zbrisala trebala se pobrinuti da to smece nikad, ali nikad ne dodje do njene nove adrese. Sad cete lupati minuse jer sam zlocesta (Hrvati ne zele cuti istinu, potvrdjeno u anketama), ali tako je.

  • 01.12.2017.

    Pa valjda trebas shvatiti da je zrtva Ta za koju je vec utvrdjeno da je zrtva ili mrtva a za osudjenoka niko nije kriv daok mu s ne dokaze ili jos ispita ili mozda da bi zastitili slucajse niko ne umijesa. Odnosno diskrecija ili nozda dok slucaj postane jasniji. .

Komentiraj...
Vidi sve komentare