To je to što me zanima!

Matijević: Policija u Srbiji zna gdje je Rea, a naša država šuti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Robert Matijević rekao je u 'Dnevnom redu' da je majka Nataša otela Reu i sakrila, te da on ne zna gdje su. Smatra da povratak Ree u Hrvatsku ovisi o politici Srbije
Vidi originalni članak

Robert Matijević gostovao je u četvrtak u emisiji 24sataTV-a Dnevni red. Rekao je kako je prema zadnjim informacijama iz jednog medija u Srbiji, saznao da je visoko sudsko vijeće u Srbiji zatražilo od suda u Valjevu da cijeli predmet dostave njima.

-  Nije mi jasno kakve ingerencije to vijeće uopće ima, oni žele samo produžiti agoniju moje Ree - kaže Matijević. Podsjetimo, sud u Valjevu je odlučio da majka Nataša mora Reu vratiti u Hrvatsku. 

- Ne znam kome da se obratim u Hrvatskoj ili Srbiji. Nataša laže kad kaže da mogu vidjeti Reu. Reu sam zadnji put vidio prije pet mjeseci, a prije toga me nije vidjela čak devet mjeseci. Kad smo se zadnji put vidjeli potrčala mi je u zagrljaj. Mi smo uspostavili emocionalni kontakt, Rea i ja smo bliski i povezani i zato mi Nataša ne dopušta da viđam kćer - kaže Matijević.   

"U Hrvatskoj nitko nije reagirao"

Dodaje kako je o cijelom slučaju izvijestio Sabor, predsjednika Vlade, predsjednika države, bivše dužnosnike te tvrdi da nije bilo nikakve reakcije.

Ponovio je kako je Nataša krivotvorila njegov potpis i ukrala mu osobnu iskaznicu kako bi za Reu dobila putovnicu. 

- Kako je Hrvatska mogla dozvoliti da se tako nešto dogodi na njezinom teritoriju, kako to da nisu uputili diplomatsku notu Srbiji - pita se Matijević. Tvrdi da se u Srbiji politika umiješala u cijeli taj slučaj. 

- Povratak Ree ovisi o dobroj namjeri Srbije. Nataša je s njom negdje skrivena u Srbiji. Ne znam gdje je ona, ali siguran sam da srpska policija zna gdje je ona skrivena. Otela je i sakrila Reu i to može tako trajati. Povratak Ree u Hrvatsku ovisi o politici Srbije. Natašu nisu uhitili i to pokazuje da policija u Srbiji ne poštuje sudsku odluku, a Hrvatska o tome samo šuti - kaže Matijević. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 27.10.2013.

    Podržavam Roberta bez obzira jel mu je žana,pravoslavka ,muslimanka ili katolkinja. Ali djete bi trebalo imati i oca a ne samo majku. Kod nekih žena nema razumijevanja. Zašto se ovdje ne jave i pomognu racionalnim savjetom jednom muškarcu. Naravno zato što nije žena u pitanju. Da je u sličnoj situaciji žena več bi bilo na tisuče komentara. Muškarci su si sami krivi što ih žene ucjenjuju djecom. Tražile su ravnopravnost a sad uzele prevlast.Vrijeme je da se prihvate ti evropski zakoni. Što Opačićka radi ,to je njen posao. Ipak ona je samo žena,ne očekujem promjene kod pristranih tumača zakona.

  • marijaterezija2 25.10.2013.

    grozna prića

  • mangup@dj 25.10.2013.

    ništa ne kužim zašto je ta žena otišla i odvela djete da joj je bilo dobro valjda bi ostala u rh-a. ima li taj gospodin kakve krivice za nastalu situaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare