Obavijesti

News

Komentari 18

Matijević: Policija u Srbiji zna gdje je Rea, a naša država šuti

Matijević: Policija u Srbiji zna gdje je Rea, a naša država šuti
4

Robert Matijević rekao je u 'Dnevnom redu' da je majka Nataša otela Reu i sakrila, te da on ne zna gdje su. Smatra da povratak Ree u Hrvatsku ovisi o politici Srbije

VIDEO

Robert Matijević gostovao je u četvrtak u emisiji 24sataTV-a Dnevni red. Rekao je kako je prema zadnjim informacijama iz jednog medija u Srbiji, saznao da je visoko sudsko vijeće u Srbiji zatražilo od suda u Valjevu da cijeli predmet dostave njima.

-  Nije mi jasno kakve ingerencije to vijeće uopće ima, oni žele samo produžiti agoniju moje Ree - kaže Matijević. Podsjetimo, sud u Valjevu je odlučio da majka Nataša mora Reu vratiti u Hrvatsku. 

- Ne znam kome da se obratim u Hrvatskoj ili Srbiji. Nataša laže kad kaže da mogu vidjeti Reu. Reu sam zadnji put vidio prije pet mjeseci, a prije toga me nije vidjela čak devet mjeseci. Kad smo se zadnji put vidjeli potrčala mi je u zagrljaj. Mi smo uspostavili emocionalni kontakt, Rea i ja smo bliski i povezani i zato mi Nataša ne dopušta da viđam kćer - kaže Matijević.   

"U Hrvatskoj nitko nije reagirao"

Dodaje kako je o cijelom slučaju izvijestio Sabor, predsjednika Vlade, predsjednika države, bivše dužnosnike te tvrdi da nije bilo nikakve reakcije.

Ponovio je kako je Nataša krivotvorila njegov potpis i ukrala mu osobnu iskaznicu kako bi za Reu dobila putovnicu. 

- Kako je Hrvatska mogla dozvoliti da se tako nešto dogodi na njezinom teritoriju, kako to da nisu uputili diplomatsku notu Srbiji - pita se Matijević. Tvrdi da se u Srbiji politika umiješala u cijeli taj slučaj. 

- Povratak Ree ovisi o dobroj namjeri Srbije. Nataša je s njom negdje skrivena u Srbiji. Ne znam gdje je ona, ali siguran sam da srpska policija zna gdje je ona skrivena. Otela je i sakrila Reu i to može tako trajati. Povratak Ree u Hrvatsku ovisi o politici Srbije. Natašu nisu uhitili i to pokazuje da policija u Srbiji ne poštuje sudsku odluku, a Hrvatska o tome samo šuti - kaže Matijević. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.