To je to što me zanima!

Medved: Dress code nije bio propisan u protokolu za Bljesak

Ministar branitelja Tomo Medved rekao je kako je najmanje deset dana prije obilježavanja Bljeska sazvao sastanak na kojem je bio i Ured predsjednika te kako MIlanović nije smio napustiti svečanost
Vidi originalni članak

Dress code nije definiran u pripremi protokola. Stava sam da je ovo potpuno nepotrebno, neprimjereno, neprimjeren odlazak predsjednika države i vrhovnog zapovjednika sa svečanosti i komemoracije za vrijeme izvođenja državne himne... I vrijeme i mjesto i prostor postoji ukoliko smo nezadovoljni s odrđenim postupanjima i zakonskim rješenjima - rekao je ministar branitelja Tomo Medved osvrnuvši se na odlazak predsjednika Milanovića s obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije "Bljesak" zbog natpisa "Za dom spremni" na majicama nekih od sudionika, piše N1.

POGLEDAJTE VIDEO IZ OKUČANA:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodao je kako je najmanje deset dana prije obilježavanja Bljeska sazvao sastanak na kojemu je sudjelovao i Ured predsjednika, kako bi se osmislio program i dostojanstveno se obilježio taj dan, te odbacuje mogućnost propusta u organizaciji od strane ministarstva.

ZORAN MILANOVIĆ: 'Rekao sam premijeru kakvo je stanje, ovo je isprovocirano...'

Predsjednik Zoran Milanović smatra kako 'za dom spremni' treba zakonom zabraniti. Medved tvrdi da je Milanović bio predsjednik Vlade četiri godine.

- Ne znam što su radili. Mi smo dali preporuku kako se odnositi prema obilježjima. Ovo što se jučer dogodilo je na tragu preporuke koje je dalo Vijeće - rekao je Medved. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • petnaestica 04.05.2020.

    Šatoraš se blamiraju i dalje....

  • 04.05.2020.

    Oooo, ma medved barata i sa stranim riječima...svaka čast!

  • aquamanmyfrend 04.05.2020.

    Briga Medveda za dom spremni ili smrt fašixmu sloboda narodu već je bitno da se ne izgubi pokoji glas(čitaj vlast)na izborima !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare