To je to što me zanima!

Medved: HDZ nema tabu tema, opet ćemo razgovarati o svemu

Mate Čičak mora dati u potpunosti odgovore na sva pitanja koje javnost od njega očekuje i drago mi je da on transparentno odgovara na sve otvorene elemente, rekao je Plenkovićev zamjenik Tomo Medved
Vidi originalni članak

Predsjednik vlade i HDZ-a Andrej Plenković izjavio je kako će  na užem Predsjedništvu stranke biti riječi o sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća, dok je njegov zamjenik Tomo Medved poručio kako će razgovarati o svemu te da 'nema tabu tema'.

Pogledajte video: Tomo Medved na Mirogoju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Večerašnja sjednica je pripreme za sutrašnje Predsjedništvo i Nacionalno vijeće - kratko je u ponedjeljak rekao Plenković novinarima.

Njegov zamjenik u stranci Tomo Medved izjavio je pak da će na sastanku razgovarati o svemu, a na novinarsku pitanje ima li u HDZ-u tabu tema uzvratio je da nema. 

A TEK JE DOŠAO U SABOR HDZ-ovac Čičak livadu pretvorio u skupo građevinsko zemljište, sam se javio na svoj poziv...

Komentirajući prozivke na račun načelnika općine Rugvice Mate Čička koji je postao saborska zamjena u aferi Janaf uhićenom gradonačelniku Velike Gorice Draženu Barišiću, Medved je rekao kako mu je drago da Čičak transparentno odgovara "na sve otvorene elemente".

Naime, Čičak je u ponedjeljak odbacio prozivke kako je općina Rugvica, čiji je načelnik, unatrag dvije godine sklopila milijunski posao s tvrtkom Elektrocentar Petek te kako živi u kući koja nije legalizirana. 

- U konačnici, ta tema ostaje i dalje, on mora dati u potpunosti odgovore na sva pitanja koje javnost od njega očekuje - ustvrdio je Medved.

OKO ISPLATE PLAĆE 6+6 Tomo Medved: 'Ne vidim ništa sporno u zahtjevu Josipe Rimac'

Iako već dva tjedna nema glasovanja u Hrvatskom saboru, Medved je istaknuo da je saborska većina snažna dodavši kako je glasovanje pitanje saborskog Poslovnika. Ipak, priznao je, korona iskazuje svoje posljedice.

Upitan o zdravstvenom stanju HDZ-ovog saborskog zastupnika Josipa Đakića koji se zbog zaraze korona virusom liječi u bolnici te nagađanjima da bi mogao staviti svoj mandat u mirovanje Medved je uzvratio:

- Ja sam s njim u kontaktu svaki dan, on je dobro i to me raduje. Vjerujem da će svaki dan izaći iz bolnice. Saborska većina nije ugrožena.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 06.10.2020.

    Nekima se ljudima na faci isčitava "poštenje" i to odmah na prvi pogled

  • lukicluka11 06.10.2020.

    U banana hdz državi Rvackoj što se više pljačka i krade to je je hdz više na vlasti, a takvi kao medved i Plenko kad vode državu mora sve propasti.

  • xliberal666 06.10.2020.

    pa cijeli HDZ je tabu tema pogotovo ovaj šatoraš

Komentiraj...
Vidi sve komentare