To je to što me zanima!

Medved: Neka se Srbija bavi onima što šalju hušačke poruke

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić je ranije poručio da će službeni Beograd uzvratiti recipročnim mjerama na odluku hrvatskih vlasti da srbijanskog ministra obrane Vulina proglase nepoželjnim u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Srpska Vlada na sjednici u četvrtak trebala bi usvojiti recipročne mjere prema Hrvatskoj nakon što je Hrvatska srpskom ministru obrane Aleksandru Vulinu zabranila ulazak u zemlju. 

Srpski mediji nagađaju kako bi se mjera mogla odnositi na ministre obrane i branitelja u hrvatskoj Vladi Tomu Medveda i Damira Krstičevića, no za to nema službene potvrde. Premijerka Srbije Ana Brnabić u srijedu je kratko kazala kako je dobila prijedlog, no nije otkrila na koga se odnosi. 

PIŠU VEČERNJE NOVOSTI Vučić uzvraća udarac: Medved i Krstičević neće moći u Srbiju?

Ministar branitelja Tomo Medved uoči sjednice Vlade u četvrtak kazao je kako bi se Srbija trebala pozabaviti vlastitim stanjem i ljudima koji "i danas iz Srbije u Republiku Hrvatsku upućuju huškačke poruke".

- Uvjeren sam da će Vlada i druga tijela pronaći odgovor, tu se radi o ozbiljnom političkom incidentu, da se potpuno krivo percipiraju stvari. Neka se suoče s prošlošću, i neka suoče svoj narod s onim što su devedesetih godina činili u Hrvatskoj. Mi vodimo svoju odgovornu i ozbiljnu politiku, mi smo članica EU-a. To je stvar njihove unutarnje politike. Što se mene tiče, to me apsolutno ne zabrinjava - poručio je Medved.

TENZIJE SA SRBIJOM Plenković: 'I mi Hrvati volimo teatar, ali ne u vlastitoj kući...'

Podsjetimo, srpski predsjednik Aleksandar Vučić je ranije poručio da će službeni Beograd uzvratiti recipročnim mjerama na odluku hrvatskih vlasti da srbijanskog ministra obrane Vulina proglase nepoželjnim u Hrvatskoj, ocijenivši reagiranje hrvatske vlade kao “ishitreno i nervozno”.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ljubica ljubičica_1 27.04.2018.

    Meni se čini da to paše i vama i Srbima.Jer ste dosta izgubili na popularnosti.I sad ratna retorika vam paše i vama i njima.Ali mi koji razmišljamo svojom glavom više vam nevjerujemo ni koje danas dan dok nevidimo u kalendar.

  • PRAVILO BROJ 8 26.04.2018.

    ovo je samo odvlacenje paznje građana,ustase i partizani su se izlizali,treba usmjeriti paznju dalje od agrokora i reformi,cemu toliki drmesi i jedna i druga strana ima budale,bilo ih je i bit ce ih,sto ih vise cackas postanu zesci,ignoriraj,ne pisi o tome,i njono je pobiga mjesto da je ispao jack,sto bi bilo kad bi se covjek prestrasio svakog dreka koji vidi kraj puta

  • D E M O N 26.04.2018.

    Tako je Medved, ti se bavi milijardama koje šalješ u Bosnu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare