To je to što me zanima!

Medvedev: EU propada, SAD se raspada, Njemačka i Francuska će zaratiti, Ukrajina ne postoji...

Poljska i Mađarska okupirat će zapadne regije Ukrajine koja je prestala postojati. Stvara se 4. Reich, koji će biti na teritoriju Njemačke i njezinih satelita: Poljske, država Baltika, Češke, Slovačke, 'prognozira' Medvedev
Vidi originalni članak

U ovo doba godine svi izlaze s nekim predviđanjima. Mnogi pišu futurističke hipoteze, kao da se natječu koja je najviše divlja i najapsurdnija. Evo našeg skromnog doprinosa, ovo bi se moglo dogoditi tijekom 2023. godine, započeo je objavu na Twitteru bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev i odmah krenuo 'u glavu' s prognozama.

- Cijena nafte raste na 150 dolara po barelu, Ujedinjeno Kraljevstvo se vraća u EU, ali EU onda propada. Euro se više neće koristiti kao valuta - prve su predikcije Medvedeva.

POGLEDAJTE VIDEO: Apsurdna predviđanja Medvedeva

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Poljska i Mađarska okupirat će zapadne regije Ukrajine koja je prestala postojati. Stvara se 4. Reich, koji će biti na teritoriju Njemačke i njezinih satelita: Poljske, država Baltika, Češke, Slovačke, republike Kijev i ostalih izopćenih- piše član ruskog Vijeća sigurnosti.

Ali to nije sve! Ni blizu zapravo...

- Francuska i 4. Reich ulaze u rat. Europa se dijeli, teritorij Poljske opet se dijeli. Sjeverna Irska postaje dio Irske. U SAD-u počinje građanski rat, Kalifornija i Texas postaju nezavisne države. Teksas onda ulazi u uniju s Meksikom - nabraja Medvedev i spominje i Muska kao potencijalnog predsjedničkog kandidata.

MEĐUNARODNO PRVA Ukrajina dovodi u pitanje članstvo Rusije u Ujedinjenim narodima i drugim zajednicama

- Sve najveće burze napuštaju SAD i Europu i odlaze u Aziju.  IMF i Svjetska banka propadaju, euro i dolar prestaju biti valute za svjetske rezerve... - završava svoju (suludu) objavu nekadašnji ruski predsjednik.

'PREGOVOR SU RUSKI BLEF' Ukrajina traži zapadne borbene avione i ratne brodove: To je naša jedina želja za ovaj Božić...

Očekivano, objava je privukla ogroman broj komentara.  Iako je većina sigurna kako u svemu ima malo šale,  smatraju kako Medvedev, koji se od početka invazije 'proslavio' s više glupavih izjava, zaista vjeruje u neke od nabrojanih stvari. 

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 91

  • fantom 48 29.12.2022.

    A Rusija postaje švicarska?

  • Fajk 29.12.2022.

    nova BABA VANGA

  • 28.12.2022.

    Rusoljupci nesto ste mlaki u u podrsci bratu Medvedevu ?Zar ne znate da on uživa punu podrsku brata vam Putlina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare