To je to što me zanima!

Milanović: 'Butković će ostati bez svega. Uzet će mu i gebis...'

Bivša mađarska predsjednica je nakon jednog propusta dala ostavku, a kako Milanović tvrdi, to se nikad ne bi HDZ-ovcima dogodilo
Vidi originalni članak

Sukobi navijača su odgovornost vrha policije. Božinović je za to kriv i Plenković, jer nisu stavili tri kordona policije, vatrogasna kola, netko je unijo bačve, sve je to prošlo pored policije na ulazu i to se dopustilo da uđe na teren. To je propust, rekao je Zoran Milanović tijekom posjete Šibeniku, prenosi Dnevnik Nove TV.

Smatra kako je za nasilje jedino rješenje promjena vlasti.

- Tu stvari treba promijeniti silom i promjenom odgoja, no odgoj se ne može promijeniti. Metoda prevencije kod nasilnika ne djeluje - istaknuo je Milanović.

'BIJEDNI SPIN' HDZ o Milanoviću: 'Vrhovni lažljivac i kršitelj Ustava. Više mu ni Butković nije zanimljiv'

Prokomentirao je i Butkovićeve poruke na društvenim mrežama.

- Butko će u zatvor ako ne bude Turudić državni odvjetnik, a njega ćemo smijenit. Bit će tužan, uzet će mu i gebis, ostat će bez svega - jasan je Milanović.

Bivša mađarska predsjednica je nakon jednog propusta dala ostavku, a kako Milanović tvrdi, to se nikad ne bi HDZ-ovcima dogodilo.

 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • PeroZagreb2023 08.04.2024.

    Izgleda da Milanovića bijeli prah drži 365 dana u godini i nikako ne popušta. Čovjek je totalno prolupa, ali je potpuno nesposoban i beskoristan za bilo kakav posao!

  • NEOPISIVO_2 08.04.2024.

    Kršitelj Ustava prijeti hapšenjima kada dođe na vlast, a Titovi sljedbenici šilje olovke za izbore i sastavljanje lista za hapšenje. Živijele demokratske promjene.

  • ivokap 08.04.2024.

    Droga će ga totalno uništiti. Što njega, svejedno mi je, ali će i Hrvatska sve to skupo platiti, on je već van svake pameti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare