To je to što me zanima!

'Milanović je Orešković i Puljak vrijeđao primitivno i seksistički'

"Iako se ljuti na usporedbe s Donaldom Trumpom, današnje izjave, seksizam, prozivanje tuđih članova obitelji, mjerenje uspješnosti prema nepostojećim kriterijima, doista je nalikovalo na show Trumpa"
Vidi originalni članak

Iz udruge Gong ocijenili su u srijedu kako je predsjednik Zoran Milanović na vrlo primitivan i seksistički način izvrijeđao saborske zastupnice Daliju Orešković i Marijanu Puljak te poručili da od predsjednika - koji je obećao ravnopravnost i inkluzivnost - očekuju više.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Iako je u svom inauguracijskom govoru zamolio 'zrno razumijevanja za svoje greške, jer te greške nikad neće biti namjerne, s namjerom da nekoga povrijede ili ponize', predsjednik Zoran Milanović posljednjih dana je nanizao zrna za napuniti pristojnu vreću. Nakon 'klabinga' u vrijeme lockdowna, prekjučerašnje izjave da u Hrvatskoj nitko ne gladuje, jučerašnje anti-migrantske izjave, danas je na vrlo primitivan i seksistički način izvrijeđao saborske zastupnice Daliju Orešković i Marijanu Puljak", naveo je Gong na Facebooku.

PRAVOBRANITELJICA MILANOVIĆU: Seksistički je zastupnice nazvati 'samodopadnim narikačama'...

"Iako se ljuti na usporedbe s Donaldom Trumpom, današnje izjave, seksizam, prozivanje tuđih članova obitelji, mjerenje uspješnosti prema nepostojećim kriterijima, doista je nalikovalo na show kakvog bi priredio aktualni američki predsjednik. Od predsjednika koji je građanima i građankama obećao ravnopravnost i inkluzivnost, društvo u kojem nitko neće biti uplašen, isključen ili diskriminiran - s razlogom očekujemo više", poručili su iz Gonga.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Serge 01.10.2020.

    Ma bravo za Milanovića !! Konačno nakon svih lopova iskren predsjednik ! Ma smo neka im veli kaj ih ide !!!

  • intellectus 30.09.2020.

    Pogledajte sliku Predsjednika, žele li ga predstaviti onakvim kakav je ili bi ipak trebali imati respekta prema instituciji? Ma još nešto, ova slika nije za mlade, što šmrče Predsjednik?

  • Luna777 30.09.2020.

    Eto oni zabavljaju narod, a korupcija i kriminal i dalje cvatu. Ovo je promašena tema, tko je što rekao, već je bitno tko je što drpio, jamio... stoga prebacite s Milanovića na aktere koji daju mito, koji su korumpirani, koji pogoduju na natječajima kao Kovačević, kao Rimac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare