To je to što me zanima!

Milanović potvrdio: Lozančić će biti savjetnik u mom uredu

Na pitanje oko Lozančića rekao je i da se u kampanji svašta govori, ali da on ne vodi DORH i nema utjecaja na moguće istrage. Kaže da je prekasno da on sada, pet godina nakon smjene, traži istragu slučaja
Vidi originalni članak

Izabrani predsjednik Zoran Milanović potvrdio je u Pazinu na obljetnici osnutka IDS-a da će Dragan Lozančić biti dio njegova tima. 

- Da, da, svakako će biti dio mog tima. Bit će savjetnik za nacionalnu sigurnost i obranu - rekao je Milanović, koji je dodao i da su uglavnom točna imena koja su se dosad objavljivala kao potenacijalni savjetnici. 

PET DANA DO INAUGURACIJE Milanovićeva lista savjetnika - pojavila su se dva nova imena

Na pitanje oko Lozančića rekao je i da se u kampanji svašta govori, ali da on ne vodi DORH i nema utjecaja na moguće istrage. Kaže da je prekasno da on sada, pet godina nakon smjene, traži istragu slučaja. 

- Ukoliko nadležna tijela zaključe da je tu bilo nešto protuzakonito, ali predsjednica Republike imala je pravo smijeniti i imenovati. To je bila utakmica, Lozančić je smijenjen - rekao je, piše N1

Govoreći o ostalim savjetnicima, rekao je da će imena objaviti nakon prisege. 

RANKO OSTOJIĆ: 'DORH treba utvrditi zašto je smijenjen bivši šef SOA-e'

- Ako se radi o milijardu dolara za tu cijelu regiju, to nije dovoljno za kavu. Bez namjere da podcjenjujem, da omalovažavam, ta inicijativa ima vrlo jasnu motivaciju i okupljanja i podjele, nekima odgovara, neke duboko iritira, mislim pritom na velike države. Ja ću promatrati što se događa. Hrvatska kao jedan od osnivača i pokretača dosad nije dala ni jedan dolar za to. Europska unija je nepresušan izvor financiranja. Milijarda dolara nije ni za Hrvatsku novac, tako da čekam nešto drugo. Opstruirati neću, čini mi se da je Vlada bila dosta pasivna u tom projektu, a ja sam izabrani predsjednik i vanjskoj politici ću davati svoj ton, moj mali uski tim savjetnika će mi u tome pomagati. Odnosi s SAD-om su važni, ali mi smo europska država - rekao je Milanović o najavi SAD-a da će dati milijardu dolara inicijativi triju mora.

Idi na 24sata

Komentari 192

  • luddoboli 16.02.2020.

    Pitam se ima li ostavka Lozančića veze sa masonima i Gabrićem . Vidim da neki tvrde kako je cijeli Kolindin tim bio učlanjen u tu masonsku ložu ?

  • liliana 16.02.2020.

    Koga će sada Lozančić tajno snimat,Plenkovića?

  • liliana 16.02.2020.

    Šteta što nema Milanović više ovlasti pa da stvori novu Jugoslaviju,pa da Hevatski narod ponovo počne živjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare