To je to što me zanima!

Milanović preuzeo sve mreže i odmah kreće radno u prvi dan

Ured predsjednika objavio je kako će izgledati prvi radni dan novog hrvatskog predsjednika i vrhovnog zapovjednika Oružanih snaga Zorana Milanovića...
Vidi originalni članak

Nakon skromne inauguracije koja je u utorak po prvi put održana na Pantovčaku, Zoran Milanović od ponoći je dobio novi web na adresi predsjednik.hr na kojem dominira poziv građanima da se jave Uredu Predsjednika, što je možda i znak kako će funkcionirati u odnosu s građanima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz web, koji je očito još u testnoj fazi, predsjedničke stranice dobile su novi identitet i na Twitteru i Facebooku.

Inače, nakon internetskih aktivnosti, Milanović danas kreće u svoj prvi radni dan. Prema rasporedu Ureda predsjednika, on će prvo u devet sati izvršiti pregled svečanog postroja Počasno-zaštitne bojne. 

SMJENA NA PANTOVČAKU Emotivni Milanović: Pustio je suzu na pjesmu Vice Vukova

Nakon toga, predsjednik Milanović će u podne na Mirogoju položiti vijence i zapaliti svijeće kod spomenika Glas hrvatske žrtve – Zid boli, na grobnicu Narodnih heroja te na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

Idi na 24sata

Komentari 275

  • 19.02.2020.

    Milanović je odlučio ući u hrvatsku povijest kao velikan, državnik ... postao je čovjek dijaloga i tolerancije. Zagovara pravo i pravednost, ravnopravnost svih slojeva hrvatskog društva ...

  • Fighter for Justice 19.02.2020.

    Toliko je neupučen i tvrd da nije ni znao protukol zakletve!? Ovo nije bila nikakva zakletva,to mu narod neče priznati a nebi trebao ni ustavni sudac koji nije imao primjedbu. Tako da je sve prošlo onako seljački bez poštovanja prema RH,sprdačina od himne,omalovažavanje države Hr.

  • mala vatra 19.02.2020.

    Sretno predsjedniče!

Komentiraj...
Vidi sve komentare