To je to što me zanima!

Milanovićeva poruka Kolindi: Medeni mjesec će brzo proći

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ja nisam govorio o njoj nego o jednoj stranci, rekao sam joj samo da je izabrala loše društvo jer u životu je sve stvar izbora, rekao je Milanović misleći na Kolindu
Vidi originalni članak

HDZ-ov saborski zastupnik Gordan Jandroković (HDZ) osvrnuo se danas, tijekom saborskoga aktualnog prijepodneva, na pitanje vezano uz to što premijer Zoran Milanović nije čestitao Kolindi Grabar Kitarović na izbornoj pobjedi. Podsjetio ga je na njegove riječi koje je izrekao u jednom intervjuu.

Anto Magzan/Pixsell

- Tada ste rekli: "Ne znam što to znači čestitati, nisam čestitao ni Ivi Sanaderu. Ne želim čestitati nekome kome nisam htio. Nemojmo biti licemjerni, ovo gledaju i djeca". Budući da zagovarate ili se predstavljate da zagovarate političku kulturu, kakvu ste poruku poslali djeci oko univerzalnog fair playa . Smatrate li da su Ivo Josipović, Josip Leko i pojedini ministri koji su joj čestitali na pobjedi željeli Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu ili smatrate da su tim činom pokazali da su licemjerni? - pitao je Jandroković.

- Što vam ovo treba, kampanja je gotova, ako ostanete bez mandata, ako vam ga šef uskrati, dođite kod mene u PR - uzvratio mu je uz smijeh Milanović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Izabrala je loše društvo'

- Moj postupak nije stvar kućnog odgoja nego garda i odnosa prema istini. To je ono kako želim da se djeca ponašaju. Predsjednicu prihvaćamo, izabrana je većinom glasova i to je tako, a ja mogu samo pozvati da, kada predstavljamo Hrvatsku u inozemstvu, ne kritiziramo svoju zemlju. To nitko nije radio, čak ni Tuđman. Ovo je moj poziv gospođi Kitarović da kada daje intervjue, a medeni mjesec brzo prođe , bude oprezna što govori.

Na negodovanje iz zastupničkih klupa je dodao:

- Ja nisam govorio o njoj nego o jednoj stranci, rekao sam joj samo da je izabrala loše društvo - rekao je Milanović.

Naglasio je i da predsjednicu prihvaća i da će s njom surađivati u okviru zakonskih ovlasti - "Vlada 99 posto, predsjednica ono malo što ima".

Patrik Macek/PIXSELL

Jandroković premijeru: Nakon mandata neće lako naći posao

- Ja svoj posao imam. Imao sam ga i prije i ako ne budem u Saboru, imat ću ga opet jer sam suvlasnik u jednom privatnom poduzeću, a ne kao vi koji ste cijeli život proveli na državnim jaslama, ali to je sad manje važno. Ovo sam pitao da pokažem građanima da nemate pojma i niste svjesni što izgovarate i to zato što ste rekli da ne idete glavom kroz zid nego vrata, pametni ljudi koriste kvaku. Oni manje pametni završe s teškom ozljedom mozga. Bilo bi mi drago da kao premijer koristite glavu za druge stvari. Siguran sam da nakon kraja ovog mandata nećete tako lako naći posao sa svim ovime što ste pokazali - odgovorio mu je Jandroković.

Idi na 24sata

Komentari 216

  • liliana 23.01.2015.

    A neki su imali medeni mjesec 3 godine.

  • zebra 27 23.01.2015.

    I bolje je za tebe Zoki dok Kolinda ne položi prisegu i postane formalno, po zakonu i USTAVU predsjednica RH.. Jer ćeš ti tada Zorane nestat s političke scene po kratkom postupku, odnosno nećeš ostat na vlasti, a ni političkoj sceni ni koliko traje medeni mjesec

  • yocko 22.01.2015.

    Dali ih mi građani za to plačamo da se prepucavaju i svađaju u saboru?

Komentiraj...
Vidi sve komentare