Obavijesti

News

Komentari 216

Milanovićeva poruka Kolindi: Medeni mjesec će brzo proći

Milanovićeva poruka Kolindi: Medeni mjesec će brzo proći
3

Ja nisam govorio o njoj nego o jednoj stranci, rekao sam joj samo da je izabrala loše društvo jer u životu je sve stvar izbora, rekao je Milanović misleći na Kolindu

VIDEO

HDZ-ov saborski zastupnik Gordan Jandroković (HDZ) osvrnuo se danas, tijekom saborskoga aktualnog prijepodneva, na pitanje vezano uz to što premijer Zoran Milanović nije čestitao Kolindi Grabar Kitarović na izbornoj pobjedi. Podsjetio ga je na njegove riječi koje je izrekao u jednom intervjuu.

Anto Magzan/Pixsell

- Tada ste rekli: "Ne znam što to znači čestitati, nisam čestitao ni Ivi Sanaderu. Ne želim čestitati nekome kome nisam htio. Nemojmo biti licemjerni, ovo gledaju i djeca". Budući da zagovarate ili se predstavljate da zagovarate političku kulturu, kakvu ste poruku poslali djeci oko univerzalnog fair playa . Smatrate li da su Ivo Josipović, Josip Leko i pojedini ministri koji su joj čestitali na pobjedi željeli Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu ili smatrate da su tim činom pokazali da su licemjerni? - pitao je Jandroković.

- Što vam ovo treba, kampanja je gotova, ako ostanete bez mandata, ako vam ga šef uskrati, dođite kod mene u PR - uzvratio mu je uz smijeh Milanović.

Pokretanje videa...

24sataTV 01:17

'Izabrala je loše društvo'

- Moj postupak nije stvar kućnog odgoja nego garda i odnosa prema istini. To je ono kako želim da se djeca ponašaju. Predsjednicu prihvaćamo, izabrana je većinom glasova i to je tako, a ja mogu samo pozvati da, kada predstavljamo Hrvatsku u inozemstvu, ne kritiziramo svoju zemlju. To nitko nije radio, čak ni Tuđman. Ovo je moj poziv gospođi Kitarović da kada daje intervjue, a medeni mjesec brzo prođe , bude oprezna što govori.

Na negodovanje iz zastupničkih klupa je dodao:

- Ja nisam govorio o njoj nego o jednoj stranci, rekao sam joj samo da je izabrala loše društvo - rekao je Milanović.

Naglasio je i da predsjednicu prihvaća i da će s njom surađivati u okviru zakonskih ovlasti - "Vlada 99 posto, predsjednica ono malo što ima".

Patrik Macek/PIXSELL

Jandroković premijeru: Nakon mandata neće lako naći posao

- Ja svoj posao imam. Imao sam ga i prije i ako ne budem u Saboru, imat ću ga opet jer sam suvlasnik u jednom privatnom poduzeću, a ne kao vi koji ste cijeli život proveli na državnim jaslama, ali to je sad manje važno. Ovo sam pitao da pokažem građanima da nemate pojma i niste svjesni što izgovarate i to zato što ste rekli da ne idete glavom kroz zid nego vrata, pametni ljudi koriste kvaku. Oni manje pametni završe s teškom ozljedom mozga. Bilo bi mi drago da kao premijer koristite glavu za druge stvari. Siguran sam da nakon kraja ovog mandata nećete tako lako naći posao sa svim ovime što ste pokazali - odgovorio mu je Jandroković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 216
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"