To je to što me zanima!

Milinović u Gospiću podiže kuću od dva milijuna kuna

Preko ureda ministarstva javnost je obavijestio i da ima građevinsku dozvolu i izvedbeni projekt te da je u tijeku izrada troškovnika za privatnu kuću
Vidi originalni članak

Preko puta Opće bolnice u Gospiću ministar zdravstva i socijalne skrbi počeo je graditi obiteljsku kuću.
-  Nakon 30 godina staža počeo sam graditi na zemljištu supruge - rekao je Milinović, dodavši kako nije riječ o vili, nego će graditi kuću od 190 četvornih metara, s dnevnim boravkom i sobom u prizemlju te s četiri sobe i potkrovljem na katu.
- Razmišljao sam o bazenu, no rekli su da je održavanje skupo, tako da ću kupiti veću kadu. Gradim ušteđevinom od 120.000 eura, dižem kredit od 100.000 eura, otac će pomoći sa 50-60 tisuća eura te sestra koja će živjeti sa mnom sa 20-ak tisuća eura - kaže i nastavlja da već ima saunu te da će fitness veličine dva puta tri metra imati u podrumu buduće kuće. Namjerava kupiti četiri, pet sprava i to bi bilo to. O gradnji kuće javnost je obavijestio preko glasnogovornice ministarstva zdravstva. Preko svog ureda javnost je obavijestio i da posjeduje građevinsku dozvolu i izvedbeni projekt te da je u tijeku izrada troškovnika za privatnu kuću.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sandra2707 11.07.2009.

    a jadan on ,ajmo ljubi skupiti donaciju pa kako će mi on imati toliki novac,do jučer je imao ginekološku plaču Kratko je ministar ,a već barata ciframa milijunaša Poreznici gdje ste ,a porijeklo imovine ?ma nema veze to su i onako zakoni za nas smrtnike ,a ne njih.

  • smoker35 17.06.2009.

    ajde lažove obznani u novinama ovjereni izvještaj banke o uplatama na štednju tokom 20 godina,visinu plaće za isto razdoblje i ostale ukupne troškove za isto,pa ćemo mi neuki koji neznamo štediti tebi povjerovati i istim modelom doseći blagostanje,\"hrvatski san\" od stoljeća sedmog....mudrijaš

  • bez_komentara 17.06.2009.

    dovoljno je da mu pogledate kljuku,vidi se da ima veze sa pinokiom

Komentiraj...
Vidi sve komentare