Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Milinović u Gospiću podiže kuću od dva milijuna kuna

Preko ureda ministarstva javnost je obavijestio i da ima građevinsku dozvolu i izvedbeni projekt te da je u tijeku izrada troškovnika za privatnu kuću

Davor Puklavec
Video: Davor Puklavec
12 komentara

Preko puta Opće bolnice u Gospiću ministar zdravstva i socijalne skrbi počeo je graditi obiteljsku kuću.
-  Nakon 30 godina staža počeo sam graditi na zemljištu supruge - rekao je Milinović, dodavši kako nije riječ o vili, nego će graditi kuću od 190 četvornih metara, s dnevnim boravkom i sobom u prizemlju te s četiri sobe i potkrovljem na katu.
- Razmišljao sam o bazenu, no rekli su da je održavanje skupo, tako da ću kupiti veću kadu. Gradim ušteđevinom od 120.000 eura, dižem kredit od 100.000 eura, otac će pomoći sa 50-60 tisuća eura te sestra koja će živjeti sa mnom sa 20-ak tisuća eura - kaže i nastavlja da već ima saunu te da će fitness veličine dva puta tri metra imati u podrumu buduće kuće. Namjerava kupiti četiri, pet sprava i to bi bilo to. O gradnji kuće javnost je obavijestio preko glasnogovornice ministarstva zdravstva. Preko svog ureda javnost je obavijestio i da posjeduje građevinsku dozvolu i izvedbeni projekt te da je u tijeku izrada troškovnika za privatnu kuću.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message