To je to što me zanima!

Ministar Vrdoljak osporio Fani Horvat gradnju na Marjanu

Novi ministra prostornog uređenja i građenja I. Vrdoljak je uputio je društvu Marjan dopis prema kojem nije moguća gradnja na Prvoj vodi na Marjanu prema GUP-u
Vidi originalni članak

Ivan Vrdoljak, novi  ministra prostornog uređenja i građenja, prema pisanju Slobodne Dalmacije, uputio je društvu Marjan dopis prema kojem nije moguća gradnja na Prvoj vodi na Marjanu prema GUP-u. Time propada plan tvrtke Latebra u vlasništvu Fani Horvat da tamo izgradi ugostiteljski objekt. 

Osim toga, opovrgavaju se ustrajne  tvrdnje Faninog nevjenčanog supruga i splitskog gradonačelnika, Željka Keruma, da je parcela prema splitskom GUP-u bila građevinsko zemljište i dovodi se u pitanje zbog čega su ga zahvate odobrile splitske stručne službe.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Slobodne Dalmacije

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dadomatos 26.01.2012.

    e fani ostaje ti konoba na markovom trgu a za arhitekta si odaberi horvatinčića!

  • polo60 26.01.2012.

    ne branim keruma ali i ministar se zalijeće duboko u maglu strah me da se ne izgubi a da će đepove napuniti u to ne sumnjam ali možda je naućio nešto u osijeku gdje nije mogao nači izlaz iz magle

  • pernica 26.01.2012.

    bravo za ministra, zabranite mu SVE GRADNJE PO MARJANU!!!!!! šta je on sebi umislija, ako ima pare misli da može gradit i na sred rive, na Marjanu, dobro ne sruši i kazalište pa i tu sagradi restoran!!!!! a ova njegova fufica Fanica, šta je ne ženi kad je tako voli, još je ona na probnom radu kod njega!!!!!! prije je centrirao Pašalić, vlasnik marine Frapa, lopov , a sad ovaj!!!!! Kao da ima ZLATNU među nogama....ima osmjeh Mona Lize i ništa drugo....ne uživa kad joj se Kerum približi sa stomačinom i ćelavom glavom....ajde mala oš"dat ili ne"š?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare