To je to što me zanima!

Ministarstvo o ubojstvu žene u Novskoj: 'Tek jutros smo dobili informaciju o zabrani prilaska'

Centar za socijalnu skrb nije postupao u obitelji, niti ima zabilježene prijave od strane policije ili od preminule žrtve, već je jutros dobio informaciju o izrečenoj policijskoj mjeri zabrane prilaska
Vidi originalni članak

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike oštro osuđuje stravičan zločin počinjen jutros u gradu Novska i ovim putem izražava sućut obitelji.

Centar za socijalnu skrb nije postupao u obitelji, niti ima zabilježene prijave od strane policije ili od preminule žrtve, već je jutros dobio informaciju o izrečenoj policijskoj mjeri zabrane prilaska, navodi Ministarstvo.

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA Izbo ju je 20 puta: 'Pokazivala nam je modrice, htjela otići od njega. Prijavila ga je policiji...'

Obiteljsko nasilje je proteklih nekoliko godina u porastu. Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne skrbi ulaže velike napore u osvještavanje društva o problemu obiteljskog nasilja i osnaživanje žrtve da svaki oblik nasilja prijavi.

MJERA PUNA KONTROVERZI Zabrana prilaska ne znači puno bez kontrole: Za propuste u Gospiću još se čekaju odgovori

Nasilje je teško iskorijeniti, ali trebamo dodatno intenzivirati suradnju između sustava kako bi se ovakvi tragični slučajevi u što većoj mjeri spriječili, žrtve zaštitile, a počinitelji kaznili, navode.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • sky linee 01.09.2022.

    Katastrofa su ti centri za skrb....užas.nltko ne radi svoj posao pa koja je to već žena po redu ubijena???halo

  • 31.08.2022.

    Ma bas jutros.....bili na GO do jutros?

  • inicamoze 31.08.2022.

    Umjesto tog smiješnog pitanja postavite puno realniji, zašto žena nije mogla legalno kupiti oružje da se sam zaštiti nego je ostavljena kao janje u toru sa vukom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare