To je to što me zanima!

Miro Bulj: 'Ovo je prisila. Ovo je stožerokracija. Oni se ponašaju se kao drumski razbojnici...'

Ja sam prvi kad se pojavila pandemija držao mjera, ali kako vrijeme prolazilo dogodila se stožerokracija, kazao je Miro Bulj gostujući u emisiji Nedjeljom u 2 na HRT-u
Vidi originalni članak

 - Covid potvrde su uvedene nezakonite, Ja nisam mogao donijeti drugu odluku kao gradonačelnik svih građana, nije vrijeme da se dijelimo i ovo nije zakonita odluka -  rekao je na početku emisije Nedjeljom u 2 sinjski gradonačelnik Miro Bulj.

Podsjetimo, Bulj je na svoju ruku odlučio ukinuti Covid potvrde u svom gradu.

Istaknuo je da su vladajući odluku o Covid potvrdama donijeli kao drumski razbojnici.

 - Ja sam prvi kad se pojavila pandemija držao mjere, ali kako vrijeme prolazilo dogodila se stožerokracija -  naglasio je.

SUKOB OKO POTVRDA Plenković: Bulj ima nedopustive izjave; Bulj: Oni dijele narod

 - Ovo nije propisano zakonom, ovo je stožerokracija! Kao šumski razbojnici su preko vikenda donijeli odluku da u ponedjeljak moramo imati Covid potvrde. Da je ovo zakonito onda se ne bi donijela izmjena zakona. Sami su priznali da nije zakonito, da je mene bi već davno kaznili zbog ovoga -  poruči je Bulj naglasivši da on nije antivakser.

- Ja sam vjerovao svima u Stožeru, ali mjere ne mogu biti asocijalne i diskriminatorne -  poručio je Bulj.

GRADONAČELNIK SINJA KRITIZIRA Bulj: 'Ovo je očita prisila stožera preko covid potvrda. To je najmorbidniji udar na prava'

- Dok sam ja gradonačelnik Grada Sinja neću dijeliti hrvatski narod, svi građani će imati dostupne usluge bez ikakvih ograničenja -  naglasio je te dodao da cijepljeni i necijepljeni podjednako šire zarazu. 

Idi na 24sata

Komentari 182

  • agramer43 04.12.2021.

    Sto kazete na najnoviji "biser" iz Dnevnika "visoko suspektna sumnja"? Za mene je to VERBALNO KAKANJE☹ Sto vi mislite?

  • Rhcpdj 29.11.2021.

    Razriješite ga dužnosti pa nek prodaje pamet po udrugama i kao volonter

  • jožek2 29.11.2021.

    E Bulj Bulj dobro ti je plenkošenko mi rekao da si panj. Pa kako možeš biti tako bedast i raditi protiv zdravlja Hrvatskog naroda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare