News

Komentari 182

Miro Bulj: 'Ovo je prisila. Ovo je stožerokracija. Oni se ponašaju se kao drumski razbojnici...'

Miro Bulj: 'Ovo je prisila. Ovo je stožerokracija. Oni se ponašaju se kao drumski razbojnici...'

Ja sam prvi kad se pojavila pandemija držao mjera, ali kako vrijeme prolazilo dogodila se stožerokracija, kazao je Miro Bulj gostujući u emisiji Nedjeljom u 2 na HRT-u

 - Covid potvrde su uvedene nezakonite, Ja nisam mogao donijeti drugu odluku kao gradonačelnik svih građana, nije vrijeme da se dijelimo i ovo nije zakonita odluka -  rekao je na početku emisije Nedjeljom u 2 sinjski gradonačelnik Miro Bulj.

Podsjetimo, Bulj je na svoju ruku odlučio ukinuti Covid potvrde u svom gradu.

Istaknuo je da su vladajući odluku o Covid potvrdama donijeli kao drumski razbojnici.

 - Ja sam prvi kad se pojavila pandemija držao mjere, ali kako vrijeme prolazilo dogodila se stožerokracija -  naglasio je.

 - Ovo nije propisano zakonom, ovo je stožerokracija! Kao šumski razbojnici su preko vikenda donijeli odluku da u ponedjeljak moramo imati Covid potvrde. Da je ovo zakonito onda se ne bi donijela izmjena zakona. Sami su priznali da nije zakonito, da je mene bi već davno kaznili zbog ovoga -  poruči je Bulj naglasivši da on nije antivakser.

- Ja sam vjerovao svima u Stožeru, ali mjere ne mogu biti asocijalne i diskriminatorne -  poručio je Bulj.

- Dok sam ja gradonačelnik Grada Sinja neću dijeliti hrvatski narod, svi građani će imati dostupne usluge bez ikakvih ograničenja -  naglasio je te dodao da cijepljeni i necijepljeni podjednako šire zarazu. 

Najčitaniji članci