To je to što me zanima!

"Misliš da je posao žigola lak? Rad je to da ti se kičma slomi"

Autor Tomislav K. u svom romanu otkriva što rade bogate hrvatske supruge, pa i političarke kad misle da ih nitko ne gleda. Užitak čitanja! Zato pohitajte na kioske
Vidi originalni članak

Roman "Hrvatski žigolo" autora Tomislava K. postao je ultimativni ljetni hit - prva je naklada rasprodana na kioscima! Donosimo ulomak iz romana, kojega domaća čitateljska publika očito obožava:

E moj prijatelju, naivan si ti ko Crvenkapica ako misliš da je biti profesionalni ljubavnik lak posao. Lak i lijep. Da hodaš okolo po svijetu s uzdignutom kit***, kao zastavom, umjesto srca i duše nosiš otvorenu registar-blagajnu, i samo je*** i caltaš, caltaš i je***. Uživaš i još ti plate. Ili katkad i ne uživaš, ali uživaš kad ti plate. Znači, uvijek uživaš, polovično ili cjelovito. I misliš da je najgore što ti se može dogoditi to da moraš poš*** nekog gabora. Grdno se varaš. 

Da je to tako, ovaj bi svijet bio pun žigola. Ali, kad si upoznao, vidio nekog? Nisi, je l' tako? Naravno da nisi. Težak je to kuluk. Rudarenje da ti se kičma slomi od muke. Je*** udarničko krampanje, u najdubljem kopu rudnika. Samo što se rudar može požaliti, pljunuti i skinuti sve svece i bogove s neba, o šefovoj obitelji da i ne govorim. 

Dok profesionalni ljubavnik na to nema pravo, mora se smiješiti i šaputati nježne riječi i bacati dirty talk, ovisno o tome što dama želi. Kuluk je to moj prijatelju i teško zarađen novac. Shvatio sam to još prve večeri s Kristinom, "jedne noći s Kristinom, kad je bila hladna zima", kako bi rekao pjesnik.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 12.08.2014.

    niš nisam razumjela u ovom članku,a taj 'žigolo' se baš u privatnom životu koristi riječima tipa-kuluk.

  • belizagrebgrad 12.08.2014.

    Za taj posel najvažnij organ je želudac a ne ...ac. Neko mora i milanku namirit.

  • pravi hrvat 12.08.2014.

    ima li i muških mušterija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare