Obavijesti

News

Komentari 73

"Misliš da je posao žigola lak? Rad je to da ti se kičma slomi"

"Misliš da je posao žigola lak? Rad je to da ti se kičma slomi"
2

Autor Tomislav K. u svom romanu otkriva što rade bogate hrvatske supruge, pa i političarke kad misle da ih nitko ne gleda. Užitak čitanja! Zato pohitajte na kioske

VIDEO

Roman "Hrvatski žigolo" autora Tomislava K. postao je ultimativni ljetni hit - prva je naklada rasprodana na kioscima! Donosimo ulomak iz romana, kojega domaća čitateljska publika očito obožava:

E moj prijatelju, naivan si ti ko Crvenkapica ako misliš da je biti profesionalni ljubavnik lak posao. Lak i lijep. Da hodaš okolo po svijetu s uzdignutom kit***, kao zastavom, umjesto srca i duše nosiš otvorenu registar-blagajnu, i samo je*** i caltaš, caltaš i je***. Uživaš i još ti plate. Ili katkad i ne uživaš, ali uživaš kad ti plate. Znači, uvijek uživaš, polovično ili cjelovito. I misliš da je najgore što ti se može dogoditi to da moraš poš*** nekog gabora. Grdno se varaš. 

Da je to tako, ovaj bi svijet bio pun žigola. Ali, kad si upoznao, vidio nekog? Nisi, je l' tako? Naravno da nisi. Težak je to kuluk. Rudarenje da ti se kičma slomi od muke. Je*** udarničko krampanje, u najdubljem kopu rudnika. Samo što se rudar može požaliti, pljunuti i skinuti sve svece i bogove s neba, o šefovoj obitelji da i ne govorim. 

Dok profesionalni ljubavnik na to nema pravo, mora se smiješiti i šaputati nježne riječi i bacati dirty talk, ovisno o tome što dama želi. Kuluk je to moj prijatelju i teško zarađen novac. Shvatio sam to još prve večeri s Kristinom, "jedne noći s Kristinom, kad je bila hladna zima", kako bi rekao pjesnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.