To je to što me zanima!

Mladen Markač kod Ostojića: 'Pisat ću o specijalnoj policiji'

Markač je rekao kako se sada, kada je dobio i pravnu bitku na haškom sudu, želi posvetiti pisanju knjige o ulozi specijalne policije i policije u Domovinskom ratu
Vidi originalni članak

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić primio je danas  generala Mladena Markača, ratnog zapovjednika specijalne policije MUP-a Republike Hrvatske. Markač je u Ministarstvo došao u pratnji Vlade Dominića, glavnog ravnatelja policije. 

Svoju zahvalu ratnom zapovjedniku specijalne policije, ministar Ostojić napisao je u posveti predajući mu monografiju "Hrvatska policija u Domovinskom ratu" - Poštovanom generalu Mladenu Markaču s radošću, u trenucima slobode i nove hrvatske pobjede. 

Uz monografiju  ministar Ostojić uručio je ratnom zapovjedniku specijalne policije i prigodne osobne poklone.

'Cijelo vrijeme vjerovao sam u pravednu presudu'

- Cijelo vrijeme vjerovao sam da nisam počinio ono za što me se tereti - rekao je Markač i dodao kako je policija dala velik doprinos u stvaranju hrvatske države, kako su policijske snage bile i okosnica iz kojih je stvorena Hrvatska vojska.

Markač je rekao kako se sada, kada je dobio i pravnu bitku na haškom sudu, želi posvetiti pisanju knjige o ulozi specijalne policije i policije u Domovinskom ratu, a ministar Ostojić mu je u tome pružio podršku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DavorRoso 20.11.2012.

    e moj mladene prije par sati sam ti napisa da je prerano da ides u lov a sad ti kazem bolje da si otiso u lov jesi vidio tvog kolegu antu oso slavit sa svojim iskrenim prijateljima a ti se uvatio crvenih a oni prije par godina bili naj glasniji u saboru posaljite generale u hag skinite ljagu sa hrvatske a hdz svakako svako sve cinimo ja kao hrvatski premijer sve cinim za boljitak hrvatske ivo ujutro mi reci kako prija dorucak u przunu atebe mladene bolje podi putem ante ante je jos jednom dokazao njegov karakter

  • zigazigiczigosan 20.11.2012.

    znam kak nete imali problema ...odete na kosovo zemete tam drzavljanstvo i opet se vrnete v hrvacku i nema probljem

  • zdrawe 20.11.2012.

    ajme, gle osmjeha druga ministra..da mu mogu misli procitat i objavit, bilo bi super..

Komentiraj...
Vidi sve komentare