Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Mladen Markač kod Ostojića: 'Pisat ću o specijalnoj policiji'

Markač je rekao kako se sada, kada je dobio i pravnu bitku na haškom sudu, želi posvetiti pisanju knjige o ulozi specijalne policije i policije u Domovinskom ratu

mup.hr
Foto: mup.hr
7 komentara

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić primio je danas  generala Mladena Markača, ratnog zapovjednika specijalne policije MUP-a Republike Hrvatske. Markač je u Ministarstvo došao u pratnji Vlade Dominića, glavnog ravnatelja policije. 

Svoju zahvalu ratnom zapovjedniku specijalne policije, ministar Ostojić napisao je u posveti predajući mu monografiju "Hrvatska policija u Domovinskom ratu" - Poštovanom generalu Mladenu Markaču s radošću, u trenucima slobode i nove hrvatske pobjede. 

Uz monografiju  ministar Ostojić uručio je ratnom zapovjedniku specijalne policije i prigodne osobne poklone.

'Cijelo vrijeme vjerovao sam u pravednu presudu'

- Cijelo vrijeme vjerovao sam da nisam počinio ono za što me se tereti - rekao je Markač i dodao kako je policija dala velik doprinos u stvaranju hrvatske države, kako su policijske snage bile i okosnica iz kojih je stvorena Hrvatska vojska.

Markač je rekao kako se sada, kada je dobio i pravnu bitku na haškom sudu, želi posvetiti pisanju knjige o ulozi specijalne policije i policije u Domovinskom ratu, a ministar Ostojić mu je u tome pružio podršku.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message