To je to što me zanima!

Mladić (19) skočio pred ralicu: Mehanizam mu samljeo glavu...

Moskva: Nikita Tsibulin je htio impresionirati prijatelje sa kojima je bio, Skočio je pred ralicu koja je čistila snijeg sa ulice. Međutim, čim je skočio, njegova glava je završila u dijelu za čiščenje snijega
Vidi originalni članak

Nikita Tsibulin (19) poginuo je u četvrtak u Moskvi kada je njegovu glavu uhvatio rotirajući valjak na ralici za snijeg. Kako se navodi, mladić je htio impresionirati prijatelje sa kojima je bio. Skočio je pred ralicu koja je čistila snijeg sa ulice. Međutim, čim je skočio, njegova glava je završila u dijelu za čiščenje snijega. Dječak je preminuo na mjestu.

Vozač (52) ralice kazao je da se nije imao vremena zaustaviti, kao i da se sve dogodilo u sekundi.

- Izašao sam očistiti snijeg iz pravca zgrada prema Talinskoj ulici. Na vozilu su bila uključena rotirajuća svijetla, tako da sam bio uočljiv. Dok sam izlazio iz bloka zgrada vidio sam grupu tinejdžera kako istrčava iz jednog od ulaza. Jedan od njih se htio pokazati pred prijateljima -  izjavio je vozač, dodajući da je dječaka mehanizam momentalno samljeo.

Prema riječima prijatelja, Nikita trebao ići u posjet baki u bolnicu koja je oboljela od raka. Nisu joj još rekli za strašnu smrt njenog unuka.

Iz policije su izjavili da je vozač ralice oslobođen svake odgovornosti za nesreću.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 29.12.2018.

    Kad vidim na yt kakvi su vozaci, kako im pjesaci prelaze bez ikakvog gledanja lijevo, desno, klinci koji vise po vlakovima, zgradama itd....sa Rusima definitivno nesto nije ok, kao da se natjecu tko ce prije umrijet!

  • EdgarAllanP 29.12.2018.

    i jel ih impresionirao

  • 29.12.2018.

    Vodka je jebena stvar, pogotovo zimi

Komentiraj...
Vidi sve komentare