Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladić (19) skočio pred ralicu: Mehanizam mu samljeo glavu...

Moskva: Nikita Tsibulin je htio impresionirati prijatelje sa kojima je bio, Skočio je pred ralicu koja je čistila snijeg sa ulice. Međutim, čim je skočio, njegova glava je završila u dijelu za čiščenje snijega

Foto: Screenshot/youtube
30 komentara

Nikita Tsibulin (19) poginuo je u četvrtak u Moskvi kada je njegovu glavu uhvatio rotirajući valjak na ralici za snijeg. Kako se navodi, mladić je htio impresionirati prijatelje sa kojima je bio. Skočio je pred ralicu koja je čistila snijeg sa ulice. Međutim, čim je skočio, njegova glava je završila u dijelu za čiščenje snijega. Dječak je preminuo na mjestu.

Vozač (52) ralice kazao je da se nije imao vremena zaustaviti, kao i da se sve dogodilo u sekundi.

- Izašao sam očistiti snijeg iz pravca zgrada prema Talinskoj ulici. Na vozilu su bila uključena rotirajuća svijetla, tako da sam bio uočljiv. Dok sam izlazio iz bloka zgrada vidio sam grupu tinejdžera kako istrčava iz jednog od ulaza. Jedan od njih se htio pokazati pred prijateljima -  izjavio je vozač, dodajući da je dječaka mehanizam momentalno samljeo.

Prema riječima prijatelja, Nikita trebao ići u posjet baki u bolnicu koja je oboljela od raka. Nisu joj još rekli za strašnu smrt njenog unuka.

Iz policije su izjavili da je vozač ralice oslobođen svake odgovornosti za nesreću.

Možda vas zanima i ovo:
Message