To je to što me zanima!

Mladić (22) na slobodi, a više puta je silovao srednjoškolku?

DORH je obustavio istragu zbog manjka dokaza, a otac tvrdi da je policija napravila niz propusta. Navodno je mladić djevojku namamio lažnim Facebook profilom
Vidi originalni članak

Otac srednjoškolke iz Hrvatske optužuje mladića (22) da mu je tri  puta silovao maloljetnu kćer nakon što ju je namamio preko lažnog Facebook profila. 

Kako je objavila Slobodna Dalmacija, otac tvrdi da je policija napravila niz propusta u istrazi, te da je silovatelj još na slobodi.  Kaže kako nisu na vrijeme provjerili IP adresu s koje je slao toj srednjoškolki poruke s opisima mučenja, a nisu mu oduzeli ni mobitel ni kompjuter.  

Državno odvjetništvo njezin iskaz nije smatralo vjerodostojnim i obustavilo je istragu u nedostatku dokaza. 

Otac tvrdi da je mladić zlostavljao i druge djevojke, te da je napisao u jednoj poruci kako mu je san da djevojka koju siluje ostane trudna i potom sebi oduzme život. Otac pokušava ponovo pokrenuti istragu.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • zenga2 28.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ZvonimirŠarić_1 28.05.2012.

    da je moja kći u pitanju ja bi mu bio sudac porota i krvnik

  • gorca 27.05.2012.

    Baš dobro da su ga pustili .... Samo jedno BUUUM riješ cijeli slučaj koji ne može policija Hvala šta ste ga pustili molim da vaša kčer naleti na sličnog ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare